Sidor

tisdag 25 februari 2014

Familjemöte, vår och bokrea

Det är officiellt

 

Nu är det vår i Tvärred.

Fantastiskt.

 

Ett fantastiskt tack ska ni ha för alla kommentarer om min insändare. Förhoppningsvis kan den göra någon skilllnad om inte annat så har kanske fler fått upp ögonen för problemet med plast.

 

Basaren var en framgång. Vi lyckades dra in nästan 3000:- till välgörenhet. Vi hade massvis av besökare och jag tror att de flesta besökarna fyndade en hel del. Jag gjorde det åtminstone. Men det får ni se en annan dag.

 

I går hade vi familjemöte och våra alternativ reddes ut. Det kan vara några svåra beslut som vi måste ta framöver och förhoppningsvis fattar vi rätt beslut. Men idag ska jag glädjas över att Bokrean drar igång. Här ska fyndas, och jag kommer även med en liten uppmaning. Handla böckerna från bokaffären, strunta i nätet eller ica-affärerna utan handla böckerna där böckerna ska finnas. För vill vi ha kvar våra bokaffärer så måste vi nog börja vara lite trogna. Här ska i alla fall den lokala bokhandeln besökas och trots att några av våra böcker på listan kostar 10:- mer där än på Ica-Maxi så väljer vi den lokala bokhandeln för det hade varit så tråkigt om den tvingades stänga. För jag uppskattar den service som de ger.

 

Jag hoppas kunna besöka er alla i eftermiddag.

En stor vår kram från mig.

Annie

5 kommentarer:

 1. Jag har redan handlat på bokrean, det gjorde jag i morse när dom öppnade. Lite mera än vad jag tänkte!
  Det slog mig då att det inte är lika mycket folk på bokrean som det har varit tidigare. Säkerligen pga nätet.

  Hoppas att det löser sig på bästa sätt och att besluten blir bra. Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Här har vår bokhandel lagt ner, jättetråkigt. i den lokalen ska det bli ännu ett gym, det svämmar över av gym i vår lilla stad nu känns det som.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk vårbild du har. Du har alldeles rätt i att man ska gynna våra bokhandlare . Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Just nu är jag en hopplöst dålig bloggvän, men ikväll har jag äntligen hunnit läsa ikapp lite.
  Hoppas det löser sig på jobbfronten, förstå din känsla. Jag hade ju det så förr. Men då hade jag i och för sig bara mig själv att försörja, men hyra och räkningar att betala så det kändes ändå, även om det alltid löste sig.

  Och riktigt bra skrivet. Så underbart att du står på dig. Och hoppas du får samma positiva respons som jag fick när jag tog upp socker frågan kring jul med rektorn på vårt dagis.
  De har nu infört att föräldrarna inte ska baka eller köpa glass ens när barnen fyller, ytan det får då lyxigare fruktfat som de firar barnen med.
  Nu är ju det inte gift eller alls på samma vis, men för mig kändes det iallafall som en härlig boost för att jag vågade stå på mig =)
  Ha en fortsatt mysig tisdagkväll, kram Malin

  SvaraRadera
 5. Var en sväng på bokrean idag....köpte en fågelbok, med tillhörande cd med fågelkvitter , såå fiffigt! och en bok till också.....böckerna köpte jag på Coop och Ica Maxi ;)......kram bia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...