Sidor

lördag 23 mars 2013

Mer knappar


Godmorgon soliga Lördag

Jag gillar verkligen knappar, och jag gillar verkligen att hitta användningsområden åt dem. Ja vackra knappar måste synas och njutas av. 

Detta bordet gjorde jag för några år sedan.


 och de har nu äntligen hittat sin plats i vårt hem, i tvrummet vid min plats. 


Ja, min fåtölj är jätteskön men kanske inte jättesnygg. Tror jag ska hänga ett lakan över den men å andra sidan är det lite skönt med färg. Ja det får helt enkelt smälta in ett tag till. 


Mina kransar som jag gjorde för ett tag sedan finn nu som D.I.Y på livsstilsmagasinet LIVåLEVA klicka här så kommer ni dit. 

Idag ska här städas och donas kanske smiter jag iväg på ett loppisbesök med;) 

Önskar er en härlig lördag
Annie

9 kommentarer:

 1. Visst är det kul att inte allt alltid är vad det förväntas att vara utan att det faktiskt kan användas till helt andra saker med lite fantasi. =)
  Lycka till med fortsatt knappyssleri och tack för dina goa kommentarer inne hos mig, de uppskattas verkligen. =)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Men hur coolt som helst med ett knappbord!
  Du är så härlig med dina ideér, och bra blir det.

  Jag är glad att vi hittade på varandra i bloggvärlden.
  Du inspirerar med återbruk på ett sätt jag gillar.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Du härliga kreativa kvinna! Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 4. Du har verkligen öppnat mina ögon för knappar. Börjar få lite idéer om olika projekt. Har mest bara samlat dem i en burk hittills.

  Billeberga Scoutkår har en fin loppis som är öppen denna helgen, jag tänkte försöka ta mej dit....om jag kan få maken till att ställa upp som ledsagare ;)

  Ha en bra helg!
  Kram G

  SvaraRadera
 5. Otroligt fint bord. Så roligt med oväntade användningsområden för knappar. Blir så inspirerad av alla dina fina projekt. Kramar Liza

  SvaraRadera
 6. Rol Roligt bord;)))Du har mycket fina idéer;)
  Insirerande...ibland har jag allt "lånat" nån idé...hoppas dagen blir bra!!!
  Kram bia

  SvaraRadera
 7. JUST DET JA!!!! det underbara bordet! det hade jag nästan glömt av! åhhh! nu blev det en 'kick' i fantasin igen.. så mycket man kan använda knappar till! och nu tänker jag knappar i alla färger, ett tag har man varit inkörd på vita knappar, pärlemo-knappar eller glasknappar.. men alla andra stackars knappar som blir över då!? men nu spinner det loss i fantasin om hur man kan använda dom...hoppas du hittar några härliga fynd idag...själv brottas jag med bihålor och förkylning.. en begynnande bihålsinflammation somgör mig totalt däckad, ingen feber dock just nu, men denna värk mellan varven och för att inte tala om hur ljud och ljuskänslig jag är! puh! jaja, körde sonen till sin konfaläsning och hoppade snabbt in på den lokala second handen i hopp om att hitta lite potentiellt pysselmaterial. Snacka om fynd!! Konserveringsglas (surte och ngn. Limmared) med lock för en tia styck!!! lyrisk! ångrar som vanligt att jag inte tog alla... men har jag tur så är de kvar i nästa vecka oxå. Eller så ringer jag ner och ber de lägga undan de till mig. tror jag gör så... sen hittade jag en tupp och en höna i fint vitt porslin modell lite äldre och en ler-tupp i svart som typ lergök! modell äldre med, allt för en femma stycket.. my cind of fynd today... Med det tog orken slut så nu blir det ryggläge en stund. Ha en fantastisk lördag med sol, glädje och kärlek! tusenkramar, Mia.

  SvaraRadera
 8. Det blev rekordförsäljning för mig på barnfyndmarknaden! 806:-!! Jag som bara brukar sälja för ett par hundra! Är superglad!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. så fint bord med knapparna på! Tycker din stol är jätte söt och fin och tycker allt att den kan få visa sin fina färg där:)
  Ha en fin kväll.
  Kramar Jennie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...