Sidor

tisdag 25 juni 2013

Jag drömmer

Godmorgon. 

Tack för alla söta kommentarer om mitt förra inlägg. På tal om drömmar: Alla mina drömmar kan slå in, jag måste bara "hitta" det först. 


Jag har en dröm, eller många. Men för att nå alla mina drömmar så måste den första drömmen slå in. 

Jag drömmer om en fast anställning, jag drömmer om ett jobb som jag kan utveckla samt utvecklas inom. Jag drömmer om semester och lediga dagar (är du timanställd eller arbetssökande så är du aldrig riktigt ledig) Jag drömmer om att känna mig tillfreds efter en lång dag på jobbet, jag drömmer om att hitta "lösningar" på problem, att ge och känna tillfredsställelsen med goda (in)köp. 

Jag drömmer

Och Alla mina drömmar kan slå in

Jag behöver bara hitta det

Uppe bland flikarna hittar ni nu en ny flik

CV

Där hittar ni min ansökan, dela gärna, sprid gärna och hjälp mig gärna att finna min dröm. 

Önskar er en härlig dag
Annie

10 kommentarer:

 1. Jag kommer genast att tänka på att jag läste någonstans om en tjej som tagit steget att bli mentor för ett gäng invandrarkvinnor via Medborgarskolan eller liknande. De träffades några timmar i veckan och pysslade och lärde av varann, samtidigt som de övade svenska språket.

  Du som har ett genuint pysselintresse och pedagogisk utbildning borde vara som klippt och skuren för att driva ett sådan projekt!

  Kram G

  SvaraRadera
 2. Hoppas det ger tur! Den som kan anställa dig kan nog skatta sig lycklig!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 3. You can be what you want! det var de första orden som ploppade upp i min hjärna när jag läser ditt inlägg idag... och SÅÅÅÅÅ rätt det vore att få arbeta med ett projekt som Gerdis beskrev... Ett annat tips är att just nu gå in på kommunernas hemsidor och kolla av deras tjänster.. vet att dina närliggande och din kommun just nu söker personlig assistans/elevassistans mm.... och det passar du med bra som.. en omtänksam människa som du skulle platsa helt klart i en sådan verksamhet oxå. Tänk brett, tänk vilt! du ska se att det helt plötsligt kommer dyka upp något som kommer vara 'vikt' åt dig.
  Förresten, underbara stansade 'krydd-skyltar' och en fantastiskt vacker liten bricka.... och som vanligt, tänkvärda ord inte minst!
  Här har jag i min hjärna satt igång en process... städa iordning loppisen! så den kan öppna inom en snar framtid (tänkte lagom till industrisemestern V.28 )så nu blir det bråda dagar ett tag framöver.. men en och annan härlig kopp kaffe ska hinnas med innan ju ;) ses på lördag min vän!
  tusenkramar, Mia.

  SvaraRadera
 4. Med en så bred kompetens borde du kunna få vilket jobb som helst och den arbetsgivaren som fångar dig kan skatta sig lycklig. Lycka till och hoppas att jobben kommer flygande så att du kan vraka och välja. =)

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna för att din dröm slår in
  kram Rosa

  SvaraRadera
 6. Hade semester för första gången i mitt liv förra året och känner så väl igen mig i det du skriver. Är helt övertygad om att du kommer att göra verklighet av dina drömmar. Du är fantastiskt kreativ och kommer att komma på lösningar som ingen annan har tänkt på. Kramar Liza

  SvaraRadera
 7. Håller tummarna för dina drömmar ;)......
  Hoppas du får en fin dag och att kanske nån dröm slår in.....vem vet ;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 8. Åh Annie...Så väl jag känner igen mig både i drömmar om ett extrajobb, och i det du skrev till mig om nedslagenhet för att inte kunna köpa saker man skulle vilja ha...
  Bara att dra mitt favoritcitat:

  Säg inte att du är fattig
  därför att dina drömmar
  inte gått i uppfyllelse,
  verkligt fattig är bara den
  som aldrig drömt.
  Marie Von Ebner-Eschenbach

  Kram Anna - dröm vidare, för det gör jag!

  SvaraRadera
 9. Å hoppas att du hittar din dröm...förstår dig helt och fullt.
  Har känt mig precis som du och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Har bara haft extrajobb och jobb man inte trivts med, som man inte kände någon mening med. Men till slut nu i vintras bestämde jag mig för att börja läsa på högskolan och det ångrar jag verkligen inte. Det känns så bra, men jag hoppas också att det ska ge mig ett jobb efter utbildningen, det skulle göra mig lycklig.
  Jag håller tummarna för dig! Du har så bred kompetens så jag tror att en vacker dag så hittar din dröm nog fram till dig :-)
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 10. Kom på en sak, du har inte funderat på att anmäla dig till barnomsorgens vikariepool? Visserligen är även det en timanställning men det är inte ovanligt att vikarierna blir erbjudna längre visstidsanställningar. Dessutom finns det alltid jobb om man kan tänka sig att åka runt i hela kommunen (var man vill jobba väljer man nämligen själv). Det är ett väldigt kul, kreativt och givande jobb. Ett förslag bara i väntan på drömjobbet. =)
  Kram Linda

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...