Sidor

torsdag 6 september 2012

Ett sent besök samt en utläsning

God eftermiddag

I fyra dagar har Mr Migrän kommit på kvälls-visit vilket inneburit tidig sänggående samt tablett-fest. I går kom han inte som vanligt utan kvällen kunde spenderas, pysslandes och mysandes framför Tv:n. Tablett festen utgick och sålunda kunde det istället njutas av en bok innan den avtalade tiden med John Blund. 

Boken som lästes ut var Stenhimlen av Karin Brunk Holmqvist och vad jag tyckte om den kan ni läsa i fliken ovan. 

Lyckan var stor i går kväll och njutningen likaså när kroppen fick somna på egna initiativ och inte på grund av tabletterna. Tyvärr kom Mr Migrän och knackade på vid 3 på natten istället och på grund av trötthet orkade jag inte gå på någon tablett-fest vilket innebar att Mr Migrän fick härja fritt fram till kl 06.00 och då hade han bultat och hamrat mig rejält så det enda som hjälpte var en dubbel tablett-fest samt sänggående igen. 

Men tack vare världens bästa sambo, ett mycket tolerant dagis så kunde barnen lämnas på dagis tidigare så att jag fick utkämpa striden med Mr Migrän ostört, vinna striden samt åka och jobba som vanligt. Tack ni underbara;) 

Hoppas ni haft en ljuvlig dag 
Annie

4 kommentarer:

 1. Men fy vad han är efterhängsen den Mr Migrän!:(
  Hoppas han ger sig av snart och lämnar dig helt i fred!
  Tur det mesta går att ordna när man har älskade familjen vänner och förstående dagis:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej min vän!
  Hoppas migränen försvinner snart, det är hemskt att ha värk, jag vet. Jag har det i höften, men jag ska inte klaga, det finns alltid nån som har det värre.
  Kramar från mej

  SvaraRadera
 3. Usch vad denna migrän är hemsk. Såg något på Nyhetsmorgon för ett tag sen som handlade om ph värdet i kroppen. Var en tant som berättade om att hon hela livet haft massa svåra menssmärtor och migrän. Men att hon efter börjat äta mer kalk och då sänkt kroppens ph blivit symtomfri. Tänkte bara om det kunde kanske kunde hjälpa även dig?!?!? Googla "sänka ph-värdet i kroppen" eller nått. Så håller jag tummarna för att migränen håller sig borta läääänge nu. Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Fy va jobbigt. Skönt med förstående i din närhet så du kunde vila ut.
  Ha det skönt från Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...