Sidor

fredag 7 september 2012

C.b.A Choices by Annie

God förmiddag

Vaknar till en helt fantastisk morgon, ljudet av regndroppar samt synen av blå himmel i fjärran. Kan inte bli så mycket bättre;) Det har varit bråda tider ett tag nu, dels ett nytt jobb, inskolning på dagis, täta besök av Mr migrän, renovering i hall samt påbörjade renoveringstankar i vardagsrum samt tv-rum. Men mellan andningshålen så har jag försökt att påbörja skapandet av en framtid. 


 Det jobbet jag har nu är en timanställning (med förhoppning om en halvtid). Min dröm är att ha ett halvtidsjobb samtidigt som jag vill starta eget på halvtid;) Men innan jag börjar gå på starta eget kurser och innan jag registrerar något så är det ju bra att se om det håller;) Så till en början har jag börjat lite smått med en hobbyverksamhet.


 Jag har startat upp en hemsida som jag döpt till Choices by Annie ni kommer dit om ni klickar här. Den är under uppbyggnad och den kommer fyllas på med jämna mellanrum. Här finns inte bara mina egna saker utan här kommer även andra duktiga designers kunna få visa upp sina saker. Mia har redan reserverat en plats för sina vackra armband, och kanske kommer även duktiga syster lägga in en och en annan annons;) 


Jag har skapat mig ett nytt tradera namn vid namn choicesbyannie där ligger just nu ett fåtal annonser ute men fler kommer fyllas på efter helgen;) 


Ja det var ju det där med helgen och det stora äventyret på Remmardagen.  Det har skapats en hel del inför denna dag och fler skapelser kommer det nog bli så ni kan förvänta er att CbA kommer att fyllas på (om nu inte allt säljs förstås) efter helgen. 

Det är en jobbig känsla att ta klivet ut och våga leva sin dröm, det är lite vemodigt, spännande, nervöst, oroligt och väldig roligt.Men jag vet att jag har ett brinnande intresse för återbrukning, för gamla saker, för miljön, för loppisar och auktioner och den bästa avslappningen för mig är faktiskt att skapa. Så jag hoppas att min glöd för dessa ting kommer hjälpa mig på traven att nå min dröm;)  

Tackar ödmjukast för alla söta kommentarer och råd i förra inlägget. Jag och Mr Migrän har levt ihop i 13 år nu men han lyckas fortfarande överraska mig;( 

Nu önskar jag er en sanslös härlig Fredag och en speciell önskan om en sådan dag tillönskar jag ljuvliga Mia då hon fyller år idag;) Sen önskar jag er välkomna in till

8 kommentarer:

 1. Så spännande. ska gå in och kika direkt.
  Hoppas ni får en riktigt mysig Fredag. Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Hej Annie!
  Vad modigt att förverkliga sin dröm!!Jag har massor av drömmar, men jag är för feg för att försöka. Jag önskar dej lycka till med alla dina intressen, o det du gör.
  Vem vet, en vacker dag kanske jag också förverkligar en dröm! Ha en trevlig helg.
  Kraaaam Bia

  SvaraRadera
 3. Underbara underbara Annie! Först av allt TACK!! Både för reklam/ platsen på CBA. Och för gratulationen! Och för att du är så fantastisk!!! Åh vad jag är glad att ha dig som vän/ bollplank/ pysselsjäl!!! Nu går vi in i slutspurten när det gäller skapandet till söndagens event! Hoppas därmed att migränskitshelvetet ( sorry för fula ord) håller sig borta! Som jag längtar!!!!! Ska bli väldigt spännande att se vad du skapat till hantverksdagen;) jag har lite nytt oxå;)) puss och kram till tusen, mia

  SvaraRadera
 4. Åh så roligt allt låter! Förutom migränen då...Det hade jag då och då för många år sedan och det är helt fruktansvärt! Men så fick jag ett huskurs-tips. Direkt då det börjar flimra för ögonen (det var så det alltid startade för mig, med prickar i synfältet som vandrade) tog man och knaprade i sig 2 sockerbitar. Det har hjälpt sedan dess! Så fort jag får en "flimring" tar jag 2 sockerbitar, sedan försvinner det och blir inget av det!
  Kanske hjälper det dig också, du kan ju alltid prova!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Åh så härligt att starta eget! Det är en av mina drömmar också, få arbeta med det man verkligen tycker om och brinner för. Men för min del lär det nog dröja länge än innan jag gör något åt det:-)Nu ska jag kika in på Choices by Annie:-) Fint namnval också!
  Önskar dig en riktigt fin helg
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 6. Låter spännande , ska jag kika in på..önskar dig en trevlig helg
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 7. Vad härligt med all kreativitet och inspiration du bär med dig. Tycker att dina alster är fantastiskt fina och du är verkligen duktig. Bra plan det där med att starta eget, det kan verka skrämmande men det är det inte. Jag startade eget för två år sedan och ångrar det inte. Det har inte varit helt enkelt men jag har lärt mig fantastiskt mycket och haft riktigt roligt. Önskar dig en trevlig helg. Kramar Liza

  SvaraRadera
 8. Å så spännande!
  Kul att kasta sig ut och leva sin dröm, kommer att bli jättebra!:)
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...