Sidor

tisdag 14 augusti 2012

Glädjen när saker hittar rätt

Jag handlar en hel del på loppisar, och när det är billigt så blir det ibland väldigt mycket. Men jag gillar att göra om här hemma, flytta runt och dona. Jag älskar mitt hörskåp där många ting är förvarade, i väntan på att bli återupptäckta och åter placerade i ljuset, att botanisera runt där är som balsam för själen ibland. 

Men det händer ju att skåpen blir fulla, att jag inte hittar något och att hemmet mer börjar likna en fullproppad loppis än ett hem. Ja det är då det är dags att låta några saker få gå vidare. 


 Denna ljuvliga Buddha staty köpte jag för flera flera år sedan på en auktion i närheten. Åh jag minns känslan när jag ropade in den (ganska billigt med). Den har följt med mig genom fyra långa relationer var av den har fått dela hem med två av dem. Dess placering var oftast ovanför mina billy bokhyllor blickandes ner på alla mina böcker.

Men den tiden är förbi, de senaste åren har han varit nerpackad i en låda i källaren i väntan på bättre tider. Nu har han hittat hem igen, han hamnade nämligen på Lillstugansloppis och där blev hittad av en väldigt trevlig mamma i färgglada kläder. Han blev köpt, ömsint nerpackad och tillslut ivägkörd i en bil full med ljuvliga barn och föräldrar. På väg mot nya äventyr. 

Det infinner sig en viss känsla när man säljer en sak som man vet verkligen blir uppskattad. När man vet att den sak man säljer bringar glädje, mer glädje till köparen än den gjort till mig. Just nu säljer jag en hel del även på tradera och även där är känslan lite speciell när man får trevliga mail från köpare som skriver sin lov till det de just ropat in. Det är en känsla man kan leva länge på. 

Nu önskar jag er en härlig dag, här ska rensas lite mer i skåpen;)
Annie

Ps. mina tradera-annonser hittar ni här


1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Det är nästan farligt för mej att gå in i en loppis affär...kommer alltid ut med nåt som jag bara mååste ha. Kommer hem å vet inte var jag ska ha det ibland. Måste också rensa framöver.
    Ha det bra ¨å kram.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...