Sidor

tisdag 24 juli 2012

Loppisfynd som jag ångrar jag inte köpte fler av... Loppisfynd del 2

Ibland faller jag ner i ångerträsket. Ett träsk jag verkligen inte gillar. Jag gillar inte att ångra saker speciellt ångra saker jag inte köpt och då speciellt saker från loppisar då chansen att jag dyker på en exakt samma sak till exakt samma pris är lika med minimal. 

Just nu befinner jag mig i ångerträsket. 

På en av loppisarna i Ludvika kom jag över en bunt med gamla fotografier (original) från Svensk Filmindustri. Killen som sålde dem ville ha 30:-/st för dem och snål som jag är så köpte jag bara tre. 
Detta är stora fotografier (30x24cm) och jag ångrar så att jag inte köpte fler. 

Men samtidigt är jag väldigt glad över de tre jag inhandlade och kan se framför mig hur snygga de kommer bli i vår hall sen när den är färdig. Frågan är bara om jag ska låta den bli ordentligt inramade eller om jag bara ska låta dem hänga på ett snöre i de skrynkliga skick som de är. Ja ja det löser sig säkert när det är så dags. 

I eftermiddag blir det lite jobb för att sedan komma hem och safta och sylta en massor, vi har 16 liter flädersaft som förväntas bli klar ikväll och som således ska hällas upp på flaskor. 

Önskar er alla som tittar in en härlig dag.
Annie

2 kommentarer:

 1. Min svärfar var fotograf och jobbade inom filmen så vi har en del äldre foton på skådespelare och andra kändisar. Men de är inte så gamla som de fina du hittade. Svartvita foton är snyggt.
  Vad du är duktig som syltar och saftar!

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Visst är man så där knasig ibland och ångrar ihjäl sig nästan sedan att man inte köpte det..

  Ha en bra kväll
  Kram Rosa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...