Sidor

söndag 22 juli 2012

Loppisfynd från dalarna (del ett) Glas

Jag älskar gammalt glas. Det började med att jag kom över en hög med gamla konservburkar och från det har det bara ökat;) Jag använder mina konservburkar till förvaring av bland annat bakpulver, ströbröd, vackra knappar och skira band. Jag kan helt enkelt inte få för många glasburkar;) 

Därför inköptes dessa;)

glasburken kostade mig en 20:- lapp och mjölkflaskan en 5:a
En härlig gammal konsevburk med bygelstägning, har en sådan sedan innan som förvarare åt Oboy vad denna ska innehålla får framtiden utvisa, men jag har en speciell kärlek till dessa glasburkar med bygelstägning. Den andra flaskan bredvid är en gammal mjölk-flaska, jag har en sedan innan men inte kan man få för många va? Alla mina glasflaskor (ett 20-tal) står uppradade i finarumsfönstrerna och de blir ett vackert ljus när solens strålar letar sig där igenom. 

Sen kunde jag inte motstå denna stora ljuvliga sak

Hela 40:- spenderades på denna stora ljuvliga burk

Vad jag ska ha den till har jag ingen aning om men visst är den vacker. (Någon som har något förslag till användning?)

Nästa fynd är något jag länge funderat på om jag skulle bli ägare till. En vacker glasburk med lock i nysilver


I denna tänkte jag förvara några smycken och glädjas var gång över de 20:- som jag spenderade på denna ljuvliga glasask. 

Detta var några av de fynden som gjordes på vår resa tur och retur till Dalarna (Ludvika och Smedjebacken närmare bestämt) Resten av fynden får ni se en annan gång, bland annat två stora saker samt en sak som jag önskade att jag köpte mer av,) 

Nu ska här börjas förberedas för att jobba på loppisen som har öppet idag. Ni kan läsa mer om det här

Tillönskar alla besökare en ljuvlig dag
Annie

5 kommentarer:

 1. Glasburkar är en favorit här också.
  Det är något med själva glaset som jag faller för.

  Den med locket i silver var jättefin!!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Glasburkar kan man absolut inte få för mycket av...de är ju användbara till så mycket...min man brukar säga till mig när jag hittar nån ny burk ...Vad ska du med alla burkar till? bra att ha säger jag eller hur? visst är det så

  Kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Tack för titten!
  Jag gillar också burkar o flaskor, helst gammalt o nött.
  Har också mjölk flaskor, men mina är bruna, visst är dom fina?
  Ha det gott.
  Kram Bia

  SvaraRadera
 4. Glasburkar kan man verkligen inte få för många, oslagbar förvaring, eller fina bara som de är! Så många fina fynd du gjort! Burken du hittat med silverlock var verkligen något alldeles extra, så vacker den kommer bli med smycken i =)
  Ha en fin tisdag!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 5. Hahaha, först fattade jag INGENTING! Du lämnade kommentar hos mig, så jag gick in till dig i denna blogg jag inte sett innan. I headern var ju "min" tavla? Fattade fortfarande ingenting, tänkte att det är väl någon som vunnit i en bloggtävling. DÅ gick det upp ett ljus - det är ju DU!:) Fast den här bloggen jag jag inte sett innan nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...