Sidor

torsdag 12 juli 2012

En fantastisk ägodel

Idag är det jobb-dag nummer 4 av 7. Känns skönt att jobba samtidigt som man saknar barnen lite. Men det hör väl till kan jag tänka. 

När kära mor var här för någon vecka sedan så visade hon upp sina senaste tillverkade alster. Ja för kära mor är riktigt duktig på att tillverka smycken i silver. Hon hade även med sig sina verktyg och silver-pyssel så hon kunde lätt laga mitt armband som gått sönder. Efter att hon lagat mitt armband så gav hon sig på att färdigställa ett annat. Detta armband var ett mycket vackert armband bestående av vad hon kallar "silver-hjul" men som jag närmare tycker liknar blommor. 

Visst är det vackert. Detta armband blev jag så förälskad i så jag fick det av kära mor, eller jag betalade för silvret (vilket var en nätt liten summa) men fick designen på köpet.  Nu pryder detta armband min handled så ofta som jag vågar, för än så länge har jag ingen säkerhetskedja och det bör man nog ha på värdefulla smycken. 

Tack än en gång snälla mamma. 

Nu hoppas vi att de inte faller allt för mycket regn denna dag, för även om man jobbar så är det inte roligt när det regnar hela tiden. 

5 kommentarer:

 1. Jättefint armband. snäll Mamma du har

  Kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert armband, så duktig hon är din mamma! Det förstår jag att du är väldigt rädd om! Har du sett att det är stor gårdsloppis i Ölsremma 28-29/7? Lät ganska spännande tyckte jag.
  Hoppas du får en skön helg trots busväder! Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Tycker silverarmband är väldigt snygga. Silver är snyggt till solbränna också (om vi nu får någon)Det du fått var jätte fint.
  Jag önskar dig en fin helg, med bra väder!
  Kram Bia

  SvaraRadera
 4. Kikar in och önskar dig en helt underbar helg, kram Maria ♥

  SvaraRadera
 5. Så vackert! Vilket jobb det måste ha varit. En säkerhetskedja är nog säkrast.

  Ha en skön helg!
  Agneta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...