Sidor

lördag 14 juli 2012

Renoveringsprojekt hall


Det är dags att köra igång med ett nytt inomhus projekt. Det var inte riktigt meningen att vi skulle påbörja något projekt inomhus denna sommar då energin skulle läggas på trädgården. Men så var det ju det här med vädret. Då Miss Sol vägrar att visa sig och Mr Regn inte vill försvinna så får vi helt enkelt ta och planera om och påbörja ett välbehövligt renoveringsprojekt av vår hall. 


 Hallen är ganska smal och den har träfärgat tak, dörr, lister och spalje. Ja ni ser hur mycket den vita färgen ska få jobba;) Den jobbigaste delen är helt klart taket, vi har redan målat 6 rum och vet (tyvärr) vad vi ger oss in i. Men taket kommer inte måla sig av sig självt så det är helt enkelt lika bra att ta tjuren vid hornen och skrida till verket. Först ska jag bara jobba färdigt min 7 dagars vecka, va lite ledig, umgås med vänner... Men sen, sen åker målarkläderna på och projekt hall tar sin början. 

Tack för alla söta kommentarer om min mors tillverkade armband, en säkerhetskedja ska inhandlas i veckan så att jag kan njuta av den var dag utan att vara rädd för att tappa den. 

Ta hand om er
Annie


5 kommentarer:

 1. Ja det är mycket göra med att renovera...men vad fint och vad skönt det kommer att kännas när det är klart! Ljust och fint! Å det är ju en perfekt sommar för att renovera inomhus ;-)
  Ha en fin helg
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att det kommer att bli fint när det är klart!
  Men det är den där stunden innan man kommer till skott...
  Som med att måla tak, usch!

  Hoppas att du får lite sol när du har dina lediga dagar/
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Ja, visst får man anpassa projekten efter vädret. Inte heller här har det blivit så mycket trädgårdspyssel som vi tänkt, men ännu har vi ju förhoppningsvis chans att få några fina dagar utomhus innan sommaren är förbi, får hålla tummarna för det!
  Så spännande ändå, att få göra om i hallen, hoppas vi får följa med på resan och lycka till med måleriet!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Det är jobbigt att renovera, men kul också (helst när det är klart).
  Tack för att du har lagt in mej på bloggar du gärna läser. Jag blir varm i hjärtat.
  Kraam från mej!

  SvaraRadera
 5. Kommer att bli super fint när det är vitt....

  Kram Rosa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...