Sidor

söndag 8 juli 2012

Ett givande loppisbesök

Då har man dragit iväg familjen på ännu en loppis. Tur att de inte lider speciellt mycket. Denna gång åkte vi till Boanäs loppis, detta är en relativt dyr loppis (på vissa saker) men om man tar sig tid så kan man hitta fynden. 


Denna ask fick följa med hem, en riktigt sliten härlig gammal ask som bevisligen levt ett ganska hårt liv. Den ska nu få pensionera sig hemma hos oss och bli väl omhändertagen. 


Ett par gamla glasögon fick även de följa med hem tillsammans med en gammal psalmbok i originalförpackning. 


Sen blev jag så glad när jag hittade denna ljuvliga ask. Minns den från barndomen men minns inte från vad men visste bara att 70:- var den värd. Hemma hos oss ska den få tjänstgöra som kakburk i picknik korgen. I morgon börjar en hård arbetsvecka då jag kommer jobba var dag hela veckan. Men självklart kommer det bli väldigt roligt också. 

Nu ska här fortsättas att fotograferas, packas och läggas ut traderaannonser, för som reglerna säger kommer nytt in måste något annat ut;) 6 kommentarer:

 1. Åh vilka härliga fynd. Gillade speciellt den slitna asken;)

  Roligt att läsa om loppisen, hoppas den får många besökare

  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Det är ju så roligt att hitta fynd..å speciellt riktigt gamla saker och sådant man känner igen. Måste säga att jag också känner igen asken på den nedersta bilden, hade också något liknande hemma när jag var liten :-)
  Hoppas du får en bra jobbarvecka
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Kul att du fyndat! Visst kan de ha lite häftiga priser i Boanäs, men man hittar alltid något bland alla saker. Perfekt söndagsutflykt tycker jag. =) Men så tråkigt att dina bärbuskar råkat illa ut, det är ju verkligen mysigt att kunna plocka bär i sin egen trädgård! Hoppas du fick tag på lite nytt på Cramers, verkligen fint där ute nu sedan de gjorde om =)
  Önskar dig en fin dag! Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Oooo, den slitna asken blev en favorit!
  Snygg!

  Hoppas att du får en bra jobbvecka med i alla fall lite pauser/ Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Härliga fynd du gjort....en sån burk kommer jag ihåg från mormor, hon hade pepparkakor i den

  Kram Rosa

  SvaraRadera
 6. Som sagt, det är roligt att gå på loppis, helst när man kommer hem med fina fynd. Burken blev min favorit också.
  Ha en fortsatt trevlig dag.
  Kramar från mej.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...