Sidor

tisdag 7 januari 2014

Kan man vara lycklig i 100 dagar i sträck?


CAN YOU BE HAPPY FOR 100 DAYS IN A ROW?


På 100hapydays.com pågår en uppmaning, en uppmaning att i vårt stressande högaktiva liv ta en paus och uppskatta nuet, omgiviningen och dig själv i den. Genom att göra det så kliver du ett steg närmare total lyckaDeras utmaning går ut på att under 100 dagar dokumentera vad som gjorde dig lycklig under dagen. Som egentligen kan vara vad som helst. Men de pekar också på att det inte är någon "showing off contest" utan utnamingen är för dig själv och inte för någon annan. 

För att delta så anmäler man sig via 100happydays.com och där väljer man vilken plattform man vill utgå från, facebook, twitter eller instagram. När man lägger upp sin bild så lägger man till hashtag #100happydays. 

Enligt 100happydays.com så misslyckas 71% av de som antar utmaningen. Största orsaken: 
Tidsbrist. 
De har helt enkelt inte tid att vara lyckliga

Har du?

Jag är på, gillar den sortens utmaningar som får mig att tänka efter. När är jag som lyckligast. Ibland tror man sig veta men om man känner efter så är det inte alltid när man tror sig vara lycklig som man verkligen är det. 

Nu ska jag bege mig till jobbet. Ska bli skönt att ha rutinerna åter. 

Önskar er alla en härlig dag. Och kom ihåg; 
Var lyckliga
Annie


8 kommentarer:

 1. Bra utmaning. Skulle hoppa på den.

  SvaraRadera
 2. Men vilken bra utmaning! Lyckan finns ju oftast i det lilla.
  Ha en lycklig dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar sånt! Jag tror även att människor längtar för mycket efter annat för att uppskatta "vardagslycka".
  Att man i vardagen blundar för hur bra livet är för att man hellre skulle vilja vara ledig, bo någon annanstans, jobba med annat, ja du fattar.
  Jag blir lite ledsen när jag hör hur människor hela tiden strävar efter annat istället för att se till det som finns, man missar mycket av det riktiga livet då på något sätt.
  Bra utmaning som sagt!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Härlig utmaning:) 71% som misslyckas är ganska många, tror dock att det kommer gå väldans bra för dig:) Kram

  SvaraRadera
 5. Låter som en fantastisk utmaning för mig som letar efter guldsstunder här och nu. Men att så många som 71% misslyckas låter skrämmande.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Så fin utmaning. Vara lycklig är kanske inte alltid det enklaste. Men man ska alltid försöka. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Onekligen en tänkvärd utmaning. Varje kväll när barnen skall lägga sig frågar vi dem: Vad har varit bra idag? Hur konstig en dag än har varit så finns det alltid något som har varit bra och det är väl värt att lägga på minnet. Kramar Liza

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig utmaning! Och så klokt. Det är viktigt att hitta lyckan och det vackra i vardagen, för det är faktiskt där man lever. Många vill bara framåt framåt framåt och ha mer mer mer....och glömmer bort här och nu. Bra utmaning! Och jag blir ju alltid triggad av utmaningar.... :) Får se om jag hänger på här....
  Kram Jennica

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...