Sidor

tisdag 22 oktober 2013

Upprättelse av ett skrev


God morgon

De senaste dagarna har jag inlett operation avskalning.
 För likt löven som faller från trädet och lämnar det avskalat och vackert så längtar jag till en avskalad och vacker inredning. 
Men ni som känner mig vet ju att jag har en kärlek till många ting. Men jag har gjort ett tappert försök. Först ut är mitt så kallade rekreationsrum, och det är nu som ett skrev får sin upprättelse och åter hamnar på väggen. 
Saini Salonen, tygtryck, Inredning,
Ljusstakar design Choices by Annie, silverbricka loppis
Detta skrev är ett tygtryck av Saini Salonen och i min och mannens första lägenhet så var det detta skrev som mötte besökarna i hallen. 

Tygtryck, tavla,
Tygtryck av Saini Salonen ärvegods, damejeane från loppis, blockljusfat design Choices by Annie, svart gjutskål från loppis. 
Många kommentarer fälldes om detta skrev, i många fall var det en isbrytare och ett garanterat samtalsämne vid festligheter som tog plats i vår studentlya. 

Saini Salonen, tygtryck
Lampor från Rusta, gröna damejeanne inköpta på loppis. skänk ärvegods

Nu har skrevet åter tagit plats i vårt hem men inte som välkomnande skrev i hallen utan som ett blickfång i rekreationsrummet. 

Jag gillar faktiskt vårt skrev, det är ett skrev som min mamma och pappa fick i inflyttningspresent i deras första lya och det är ett skrev som jag hoppas kommer trivas på sin nya plats. 

Nu önskar jag er en härlig dag och jag ber om ursäkt för eventuella lite suddiga bilder då jag fortfarande lär mig min kamera. 

Annie11 kommentarer:

 1. Wow va läcker tavla! Den skulle gärna få pryda mitt hem ;)
  Tycker du har lyckats jättebra! Det där med avskalat kan vara svårt. Jag vill med ha det så,men samtidigt lite mer personligt. Och det har du lyckats med. Din stora genomskinliga damejeanne - å vill ha!

  Kul med en ny kamera. Förstår att det ta ett tag att lära sig den. Tror inte jag kan alla funktioner på min enkla än, och den har jag haft i flera år..

  Vi har det absolut tristaste regnvädret här i dag, velar över om jag ens ska lämna de stora gossarna sina tre timmar på dagis idag. Känns inte kul att bli blöta både dit och hem, när det finns möjlighet att dom kan vara hemma. Men så vet jag hur många fler gånger dom kommer hinna ryka ihop när dom är hemma :P
  Hoppas du har en finare höstdag!
  Kramar

  Tack för dina tankar ♥
  Och självklart får du länka vidare, bara kul! Tack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag gillar den också och är glad att den åter kommit upp på väggen.
   Damejeanne finns många just nu på loppis och om du hör dig för så har säkert någon en sådan ståendes i källaren. Jag har betalat allt mellan 30-90 för mina men om man jämför vad en ny på tex Åhléns kostar så är det inget i jämförelse.
   Inget vidare väder att gå ut med barnen i speciellt inte när det bara gäller för tre timmar, men vet också hur det är att ha dem hemma. Förskolan kan vara bra då de kan leka av sig lite,

   Radera
 2. Åh! Jag tycker om den! Jättemycket!

  Har ju blivit lite kär i den avskalade stilen. Mest för att jag bor så förbaskat trångt så jag måste hålla det bortplockat för att inte kvävas=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Jag gillar den också:) Fina bilder! Kram

  SvaraRadera
 4. Tänk att det kan vara snyggt med ett skrev på väggen :-) Så stämningsfullt med alla ljusen!

  SvaraRadera
 5. Läckert skrev, hihi.......passar bra ovanför skänken)
  idag blåser det här och är lite halvmulet.....känns mysigt att vara inne......men senare idag ska jag nog till en loppis här i stan....men jag är inte på jakt efter nåt särskilt....kommer säkert hem med nåt iaf, hihi....
  Kram bia

  SvaraRadera
 6. Superhärlig tavla. Där gjorde den sig bra. Fint anordnat på hela skänken.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 7. Tavlan är helt klart annorlunda och jag kan tänka mej att den varit en "ice-breaker" genom åren ;) Jag gillar att det är en historia med den, det är värt mycket!

  Kram
  G

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...