Sidor

måndag 21 oktober 2013

Annie Axelsson: med licens att ändra sig

Bild tagen med min nya kamera

Det var ju det här med att handla kvalité, undvika impulsköp och förhastade inköp. 

Lättare sagt än gjort

När min kamera gick i pension så fick jag lite panik. Inte rätt läge så här innan jul för en kamera att gå sönder. Pengarna som finns ska gå till julklappar och sällan är gångerna då det finns så pass mycket undanstoppat att en kamera kan stå med på inköpslistan. 

Men en omprioritering gjordes för läget var faktiskt akut (hur rolig är en blogg utan bilder och en blogg som fått den fina nomineringen årets gröna inspiratör vill ju gärna vara med där det händer) 

En kamera inköptes i panik en fredagseftermiddag med en trött man och två tjuriga barn. Inte bästa läget att ta bra förnuftiga snabba beslut.
 En Samsung följde med hem. 

Allt gott och väl

Nej

En sömlös natt senare då för och nackdelar mot kameran vägts mot varandra. Kunskap via nätet stötts och blötts så fick min nu inte lika trötta man och de ganska glada barnen åka in på Söndagsförmiddagen och snällt byta ut min Samsung mot en igenkännande Canon. 

Ja det är svårt att lära gamla hundar sitta, vant sig vid ett märke så finns det en viss trygghet i att välja samma. 

Ångesten är borta och jag sitter nu nöjt här med en Canon EOS M som jag med spänning ser fram emot att testa. 

Skönt att de flesta av oss innehar en licens att ändra oss

Jag önskar er en fin dag
Annie

7 kommentarer:

 1. canon is the best.. jag köpte min canon digitala system kamera för 2 1/2 år sen.. kommer ALDRIG köpa nåt annat än canon.. min kamera är min LOVER som jag säger ha ha ha

  SvaraRadera
 2. Jag är ju en riktig canon-nörd så jag förstår precis=))
  Hoppas att du trivs med den nu!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att det gick att byta! Är lika konservativ när det gäller mobilen, kan inte tänka mig nåt annat än Samsung:)
  PS: Tack för din fina och värmande kommentar på mitt förra blogginlägg!

  SvaraRadera
 4. Hahaha, älskar dagens bloggrubrik:-) Klart man får ändra sig,det är varje kvinas rätt!:) Och skönt att det nu blev rätt!! Jag har ju vant mig vid vår Nikon nu men är lite nyfiken på Canon också. Fast som du säger, en kamera är ju inte köpt i en handvändning och verkligen inte strax innan jul! Jag har varit inne och röstat på dig igen, hejaheja!!! Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Ja det här med kamera är inte lätt. Jag skulle köpa min första systemkamera för ett tag sen. Oj vad mycket tid jag har lagt ner på att sitta och jämföra och läsa recensioner. Det blev en Canon EOS 600D och hittills är jag jättenöjd. Det är ju hur kul som helst att knäppa kort.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 6. Det där är inte så lätt. Är själv en canon människa. Ska bli roligt att se vad du tycker om den och se dina bilder :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Förr var jag en Canonmänniska men nu är jag en Nikon för hela slanten :)
  Kram Mamma C

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...