Sidor

tisdag 29 oktober 2013

I Simones spår

Godmorgon
Jag hoppas ni inte blåst bort där ute och att mötet med Simone inte blev allt för allvarligt. 

Simone var här sent i gårkväll och hon var rejält arg, är glad att jag lyssnade på pappa och Simonesäkrade trädgården på eftermiddagen annars hade nog trädgården sett annorlunda ut nu på morgonen. Här blåser det fortfarande lite men i jämförelse med blåste i går så är detta en droppe i havet. 

Här hemma har vi sjukstuga igen, förkylningsastman på lilla F är åter på besök, så idag ska jag försöka förbereda för den stora hantverksmässan i Bankeryd som går av stapeln till helgen, samtidigt som jag ska försöka underhålla två små barn. Men allt går med lite vilja och fantasi. 

Önskar er en fin dag
Annie

11 kommentarer:

 1. Hej Annie, vi är forskonade från Simone men min ena bror bor i Visby och där har det varit värre.
  Lycka till med alla projekt. Kommer ni till Violans julmarknad?
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Klarade oss undan oväder.
  Det började med klass 1 varning för det skulle komma kraftig vind med starka vindbyar, men innan jag gick och lade mig hade dom tagit bort varningen!:) Bor ju precis ovanför gränslandet där hon skulle passera som tur är.
  Vilka söta kottar du gjort:)
  Hoppas ni kryar på er och att det går fint på mässan i helgen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här är vi ju befriade från stormar tack och lov!
  Såg på nyheterna att det varit riktigt oväder på en del ställen.

  Hoppas att litens förkylningen ger med sig/Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Skönt att det inte blev så farligt även om ni var utan ström ett tag. Vi klarade oss helt från friska vindar men fick istället stora mängder regn. Krya på er och lycka till med helgen. Kramar Liza

  SvaraRadera
 5. Här upplevde vi en ilsken Simone i mörker. Kl 18 gick strömmen och där satt vi med mobiler och datorer som varit igång hela dagen och behövde laddas, mat som skulle lagas o s v. Vi tog det med ro för nog trodde vi att det skulle röra sig om någon timma, men 19 långa timmar blev det!
  Mest orolig var jag för att sonens flyg inte skulle kunna landa på Sturup i morse, men nu är allt som det ska och flaggstången står kvar!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 6. Förskonade från skador här med det var otäckt! Man visste inte om man skulle ha bytt uterum eller nåt med grannen under natten, spännande att vakna i morse.

  SvaraRadera
 7. Vi klarade oss undan Simone som tur var. Hoppas lillkillen kryar på sig och att du får tid att tillverka en del ändå.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 8. Vi klarade oss bra här. Jag var uppe ett par gånger inatt med lillan och märkte inget av stormen då i alla fall:) Krya på er. kramar

  SvaraRadera
 9. Nu är stormen snart över för den här gången, men vi har inte märkt nåt alls, vi bor ju i mitten av Sverige och det var ju "bara" södra delarna av landet som skulle få ta del av den......men det är ju bara att gilla läget....vad ska man göra?.....
  Ha en fin kväll!
  Bia

  SvaraRadera
 10. Här säger dom att simone drog förbi i natt men jag sov så gott och såg inte ett spår av henne så det verkar som vi klarade oss. Och skönt är de. Men de var ju bara klass 1 varning hos oss. Kram

  SvaraRadera
 11. Äsch då att ni ska vara sjuka, håller tummarna att det snart går över! Astma låter hemskt:-( Här märkte vi inte av stormen alls! Bor ju lite drygt en mil utanför Gbg och hade även vi säkrat uteplatserna och förberett oss. Men nada. Det regnade ju småspik, men blåsten märktes knappt av. Nästan lite... besviken.. :) Fast nä, avundas inte dem i skåne som fått tak avblåsta såklart.

  Hoppas nu du hinner förbereda för mässan, skulle vara jätteroligt att se en bild över det du säljer på mässorna:) Sköt om er! Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...