Sidor

lördag 10 augusti 2013

Trädgårdsdekoration

God morgon

Vaknar till en härlig dag, sovande familj, spinnande katter och ett rykande hett te. 

Idag är vi lediga allihopa och den dagen ska vi fira med att ge oss iväg på Loppis. Äntligen kör höstens loppissäsong igång och jag är mycket förväntansfull. 


Rost, handfat, kruka, plantering, Trädgård, dekoration

Mycket förväntansfull är jag även på själva åkandet då min käre man har fixat inköpet av en ny bil. Nu kör vi runt i en Toyota kombi, med drag, ställbar ratt och höj och sänkbara säten som sker manuellt. Perfekt helt enkelt för att både min 1,87 cm långe man och lilla 1,55 korta jag ska kunna köra bilen utan problem.

Trädgård, dekoration, symaskin, trädgård

Härligt när problem löser sig. Har även hopp på att jobbsituationen kommer lösa sig inom kort, så nu rullar det på. 

Rost, dekoration, symaskin, trädgård

Idag på loppisen är jag framför allt ute efter pysselmaterial. Har ju en marknad att förbereda inför (Remmadagen den 15 september) . Men sen ska jag även hålla ögonen öppna inför saker att pynta trädgården med. 


Gjutjärn, piano, dekoration, trädgård, plantering

Jag gillar verkligen att pynta trädgården och då helst med gamla rostiga saker. Än så länge har jag ett rostigt handfat, en rostig symaskin och ett (snart rostigt) innerede på ett piano. Allt går att pynta trädgården med och jag ser fram emot nya fynd;) 

Önskar er alla en härlig dag och är ni nyfikna på vad jag finner på loppisen så kan ni alltid följa mig via Instagram (choicesbyannie) 
Annie

4 kommentarer:

 1. Grattis till nya bilen! Måste vara skönt att kunna pricka av det från listan. Det är verkligen inte lätt att hitta rätt bil, och jag vet inte om det finns en enda som har rätt pris.. =)
  Tack för loppistipset, hade missat att Hökerum var nu. Idag blir det dock ingen loppis för mig, men visst blir det fler besök framöver =) Har du varit i Moheda? Förvisso en ganska bra bit att åka, men jag tyckte absolut att det var värt resan!
  Önskar dig en solig dag med fina loppisfynd!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Grattis till bilen...va bra att ni hittade en till slut;)...och du, vi är lika "korta" hihi.....och vilken härlig myshörna du har gjort åt dej i gillestugan...visst är det mysigt att ha en egen plats.....
  Må så gott
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med en loppistripp, hoppas du hittade något fint:) Och vad skönt med ny bil, grattis:) Gillestugan blev supermysig, gillar ljuslyktorna med pinnar skarpt! Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Skönt att det har löst sig med bilen och att det börjar se mer ljust ut för dig på jobbfronten! Som någon sa eller som jag hört någonstans: "Inget är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid" :-)
  Kul med loppis, hoppas att du hittade några fynd!
  Kram Anneli

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...