Sidor

tisdag 13 augusti 2013

Vid behov av inspiration?

God middag.

Tack för alla söta kommentarer om Vincents rum.
 Han stortrivs fortfarande och tro det eller ej han städar sitt rum var kväll och bäddar sängen varje morgon. 
(undrar hur länge det håller) 

Ni vet det här med Inspiration, ibland finns den bara inte, den kommer inte hur man än försöker vända och vrida på den. Likt en sur ande i flaskan stänger den in sig och vägrar komma ut.
 Sen ibland likt ett trollslag hittar den ut när man minst anar det och då i många fall när man har som minst tid. 

Vet inte om det är så för alla men så är det med min Inspiration

Instagram, inspriation

Det finns dock vissa sätt att locka ut Inspirationen, det gamla vanliga med tidningar, bloggar och egenhändiga inspirationsblock räcker ibland inte till. Och jag för min del har svårt att hitta specifik inspiration när jag som mest behöver den genom dessa kanaler. 

Det är då jag tar till 

Pinterest, inspiration,


Pinterest är en ljuvlig inspirationskälla och en form av "upphottad" inspirationsblock. Här kan du surfa runt bland mängder av bilder på allt möjligt. 
Jag för min del hänger mest vid D.I.Y projekten.
 Men tillskillnad från Instagram (som även de är en härlig inspirationskälla) så kan man här spara ner inspiration till egna boards, ett jättesmart sätt att organisera sin inspiration och lägga den på minnet. 

Inspiration, Pinterest

 Skaffar man sig sedan även en liten pin på sin aktivitetslist på datorn så kan man även Pinna i bloggar som man besöker, och på så sätt lätt hitta tillbaka till den där inspirationen eller det där receptet på den goda kakan, eller de där boktipset.

Listan kan göras lång på Pinterests alla fördelar så om ni inte har Pinterest sedan innan så är mitt tips att fixa det. (funkar såväl på datorn som på telefonen) 


Idag hoppas jag finna inspriation till att göra i ordning detta rum som efter att vi flyttat ner tv:n är lite tomt. Tanken är att detta ska bli ett hämta andan rum, ett rum med levande ljus, rökelser, en plats för eftertanke och samlande. Hm ni förstår min vision va? 
Nu hoppas jag bara kunna locka ut Inspirationen och få visionen till verklighet med. 

Önska mig lycka till

Annie

5 kommentarer:

 1. Pinterest verkar onekligen bra. Har skaffat mig ett konto men inte kommit mig för att komma igång. Får nog se till att ordna detta. Kramar Liza

  SvaraRadera
 2. Ett inspirationsrum var en bra idé.....i och för sej har jag två ställen i huset hemma där jag kan slå mej till ro....jag yogar och tänder rökelse eller läser...eller bloggar, fniss.....
  Hoppas du har det bra!
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Vore nog nåt , med inspirationsrum
  hoppas du hittar nåt bra
  kram Rosa

  SvaraRadera
 4. Jag gillar pintarest!
  Och nu fick jag mitt dåliga humör till trots lite lust att leta inspiration.
  För det känner jag att jag behöver.
  Tack för påminnelsen=))

  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 5. Jag vet precis vad du menar! Ibland står det still i inspirationeshjärana;) Men tur det finna pintarest, bloggar, instagram och annat som väcker den till liv:)

  Kram fredrika!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...