Sidor

torsdag 13 juni 2013

Sommar-njutning

God middag

Igår gjordes ett viktigt inköp, igår köptes litteratur som förhoppningsvis håller halva semestern. 
Brobyggarna av Jan Guillou har jag länge velat läsa men bara inte inhandlat. Jag gillar kombinationen av historia och roman och har hört att den ska likna lite Hundraåringen som klev ut genom fönstret och den boken slukade jag med hull och hår, så förväntningarna på Brobyggarna är ganska stora och det är också den boken som jag kommer börja med. 

Surt sa räven om Rabarberna är jag övertygat om att jag kommer gilla har hittills läst allav Karin Brunk Holmqvist och än har hon inte gjort mig besviken. 

Boken om Joe vet jag inte hur jag kommer ställa mig till, jag gillade verkligen hans "sju jävligt långa dagar" men har inte lyckats läsa ut "konsten att tala med en änkling" så med denna bok kan det nog gå hur som helst. Men om den liknar " sju jävligt långa dagar" så kommer det absolut bli en favorit så jag vågar chansa. 

Konsten att vara kvinna har jag hört mycket om och ser framemot att få njuta och skratta åt. Hoppas bara den är lika bra som det sägs. 

Har ni införskaffat er någon sommar läsning än och vilken längtar ni mest efter att få läsa? 

Önskar er en härlig mysig dag i regnet
Annie

7 kommentarer:

 1. Då börjar jag längst ner i din hög eftersom jag läser Konsten att vara kvinna nu. Det är vår bokcirkelbok just nu. Tidigare har vi också läst Sju jävligt långa dagar som jag gillade. Maken köpte Brobyggarna men slutade efter några sidor. Han fastnade aldrig, men jag tycker den verkar spännande och har den i min hylla nu. Kramar Liza

  SvaraRadera
 2. Härligt att ha laddat upp inför lediga, lata dagar i solen! Jag har inte köpt någon läsning till sommaren ännu och vet inte riktigt vad jag skulle vilja läsa, så kanske ska jag prova någon av böckerna du tipsar om. =)
  Ser fram emot att få se vad du hittar på med möblerna du fyndat på blocket! Jag har själv en gammal trädgårdssoffa här hemma som absolut sett sina bästa dagar, eller så kanske den faktiskt har fler bra dagar att vänta framöver? =)
  Önskar dig en riktigt härlig helg!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Nä, här blir det inga sommarböcker inköpta. När vi var i Rom i feb så läste jag som en tok, men hade ca 50 sidor kvar när vi sen kom hem......och de har jag ännu inte hunnit läsa ut?!?!?!?!
  Men men, hoppas iallafall hinna bläddra i lite tidningar och kanske inte jaga konstant efter lilla fröken bus ;)

  Ha nu en härlig Fredag, Kram malin

  SvaraRadera
 4. Läser mest trevlig tidningar för tillfället....det är mycket den här månaden för oss....lite trevlig stress ;)))...så jag får läsa mera i höst ;))...snart flyttar vi till torpet...längtar!
  Trevlig helg till dej!!!
  Må så gott!!
  Bia

  SvaraRadera
 5. Kul med sommarläsning! Jo jag har några böcker liggande som jag tänkte läsa ut, en Nora Roberts men även en bok av den isländske författaren Arnaldur Indridason, lite spänning och romantik tycker jag om :-) Sen blir det säkert några indrednings- och pysseltidningar också skulle jag tro ;-)
  Ha en skön fredag
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 6. Skönt med lite läsning ibland att koppla av med
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 7. Ah! Bokhögar!
  Bland det bästa som finns=))

  Började läsa Kristian Gidlunds bok, I kroppen min.
  Men den får vänta till semestern nu. Tårarna började rinna efter två minuter.
  En del kan verkligen fånga en med text. Tror den är bättre än jag förväntat mig.

  Ljuvligaste dagen till dig/Kram Hannis

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...