Sidor

fredag 28 juni 2013

Jag lever för två

15 år

Känns som en evighet
Känns som igår

Saknaden

Längtar efter en tid som flytt
Glädjs över de liv jag faktiskt har

Undrar hur livet hade tett sig om det vore annorlunda 

För 15 år sedan förlorade vi min 17 årige bror i leukemi

Ljus, ros, återbruk

Idag minns jag, saknar jag, känner kärlek och sörjer jag. 

Imorgon firar jag min 35-åriga födelsedag med glädje över livet

Jag lever för två
Annie

7 kommentarer:

 1. Denna hemska sjukdom..kramar till dig
  Rosa

  SvaraRadera
 2. Usch för alla dessa sjukdomar!
  Kram till både dig och din bror <3

  SvaraRadera
 3. Jag blir alldeles tårögd när jag läser hos dig idag... Jag är så ledsen för din, för er allas skull att det skulle behöva hända! 17 år, då är man ju bara barnet, så många år som fattas innan livet ska ta slut. Kanske någonstans att det gör att ni runt omkring kan uppskatta livet ännu mer eftersom ni vet hur förgängligt det är? Jag vill också säga ett stooort grattis till dig (en dag i förskott då vi får helgbesök) och jag hoppas att du får en riktigt fin dag!! Många kramar!

  SvaraRadera
 4. min vän... det finns liksom inte ord som kan tala om hur ledsen jag är för er familjs skull.. det kunde sett annorlunda ut, men nu ser det ut som det gör idag.. 15 år senare.. jag hade aldrig förmånen att få träffa Emil, tre dagar innan han gick bort genomgick jag en av de 5 stora lyckliga händelserna i mitt liv, då jag blev mamma.. så det är svårt att fatta vilken sorg ni genomled/lider... det enda jag kan säga är att jag tror, på fullaste allvar, att Emil finns någonstans där ute i universum.. som en annan livsform, som en själ eller som en helt annan högre dimension av lycka, kärlek och värme.. kalla det vad du vill..men det känns ganska gott i hjärta och själ att tro att det finns något mer än detta lilla jordeliv vi har..skönt att tro att det finns något mer.. att det inte tar slut på något vis. så idag sänder jag varma stora kramar till dig och de dina... kram, Mia.

  SvaraRadera
 5. Saknar ord för att beskriva hur ont det gör mig att läsa om din förlust. Kan inte föreställa mig hur det skulle kännas att förlora ett syskon. Särskilt inte vid så unga år. Ljus och kärlek till dig och din familj, kramar Liza

  SvaraRadera
 6. Så tragiskt...men vackert du skrev...lever för två
  Kram
  carina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...