Sidor

måndag 25 mars 2013

En solig måndag

God morgon härliga måndag

Ännu en måndagslista kommer här. 

En måndag då jag inte är arg över något speciellt

En måndag då jag är glad över att: 
Jag har världens bästa blivande man
Veckan börjar med jobb på 2xl
Solen lyser och våren är påväg
Jag snart sorterat hela min knappsamling
Att källaren börjar bli någorlunda presentabel och så även mitt pysselrum;) 

Vad har ni att vara glada över eller irriterade/arga över idag? 
Annie

10 kommentarer:

 1. Härlig solig måndag ,Jag är glad att jag är ledig idag och ska tillbringa den med min dotter
  Ha en riktigt skön måndag

  SvaraRadera
 2. Jag känner mig faktiskt också bara glad!
  Har äntligen vaknat till liv igen=))
  Härligt att läsa dina måndagslistor!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Trots vab så känns det som en bra dag. Har nog kommit till den punkten att det bara är att gilla läget och låta allt ha sin gilla gång. Ha en fortsatt bra dag! Kram Linda

  SvaraRadera
 4. God måndagsfm! vad härligt att höra att det vankas jobb , jag menar inkomster är alltid välkommet! hm.. måndagslistan verkar än så länge ha ett genomgående positivt tänkande.. så även från mig, trots bihålor och skit.. men det är på väg att bli bättre, och det gör mig glad. Solen gör mig glad,tanken att det snart är en händelserik och härlig påskhelg gör mig glad (trots jobb på påskafton/påskdagen) En härlig tid som tar sitt avstamp med påsken som start! en fredagsfestlighet och snart en bröllopsfestlighet! DET gör mig alldeles varm och faktiskt lycklig! ha en fantastisk måndag kära underbara vän! och tack för din peppning inne på bloggen ;) tror den hjälpte till att bli bättre;) tusenkramar, Mia

  SvaraRadera
 5. Va kul med ett eget "pysselrum" Det skulle jag också vilja ha;) Jag är glad för att solen skiner och att det snart är påsk helg...och vi ska ha gäster här på lördag;))
  Ha det gott min vän!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt med solsken nu
  ha det bra
  kram Rosa

  SvaraRadera
 7. Hejsan.
  Jag vet inte vad jag blir arg på, jo förresten!! En kompis till mig berättade en sak igår som jag är så fruktansvärt arg på!
  Kommunen sparar nu in pengar på barn med särskilda behov, specialpedagoger har blivit tillsagda att inget nämna till föräldrarna att de misstänker att tjejen lider av något som med lätta medel kan avhjälpas relativt lätt. De fick inget säga för förskolechefen för att kommunen har inte pengar och resurser till att hjälpa denna lilla tjej utan hon ska gå och lida istället. Sådant gör mig riktigt F.......! Hur tänker de. Sa till min kompis att gå vidare och anmäla detta för det hade jag definitivt gjort. Det får räcka med det arga idag:)
  Hoppas på mer sol, vi har haft underbart idag.
  Ha en fin kväll.
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 8. Jag är förväntansfull...då jag har en ljuvlig Hawaii resa om en vecka..inte illa alls....måste ju vara glad då !! Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 9. Har inget att klaga på. Allt är tipp, topp hos mig.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 10. Jag är otroligt glad och tacksam för våra nära och kära som mer än gärna ställer upp som barnvakt så vi hinner få en massa renovering gjord.
  Jag är också otroligt glad över hur nöjd jag är med resultatet i det blivande kontoret. Tapeten passade mycket bättre än jag faktiskt trodde.
  Och så denna sol, kan man annat än älska den :)

  Ha en härlig tisdag. Kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...