Sidor

torsdag 3 januari 2013

Ett vackert minne

God eftermiddag du härliga Torsdag

Nu börjar nedräkningen på allvar för vårt jul-lov. På måndag börjar allvaret igen, samtidigt som det känns lite sorgligt så ska det ändå bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. 

I helgen hade jag kusin och moster träff här hemma hos mig och en av uppdragen som skulle genomföras under kvällen var att skriva vackra ord om varandra på notpapper. 


Vi hade förberett pappret genom att stämpla deras namn uppe i kanten och sedan lagt fram svarta tuschpennor. Sen var det bara fritt fram att skriva snälla ord om personerna. Ett mycket lyckat och omtyckt uppdrag;) 


Min blev fylld av vackra ord och mycket kärlek och denna kommer jag ofta ta fram och titta på när jag är i behov av att känna mig extra älskad;) 


Just nu bevarar jag de fina orden ihoprullat i vardagsrummet ett minne av festen men framför allt en massa kärlek från mina kusiner och mostrar. tack;) 

Idag har vi varit och storhandlat och äntligen fyllt upp frysen igen, så härligt att ha frysen fylld med mat;) Idag har jag även hämtat ut C.b.A:s senaste investering och gissa om jag har roligt. Men det får ni läsa om en annan dag. 

Tack för alla söta ord om klädnyporna roligt att så många gillade idéen. 

Ta hand om er
Annie

3 kommentarer:

  1. Man kan aldrig få för många uppskattande ord och det här var ju en toppenidé. På så sätt kan man ju gå tillbaka och återupplve den positiva känslan av just uppskattning och kärlek. =)

    SvaraRadera
  2. Underbar utmaning, vackert.
    Så skönt att ha handlingen avklarad, vi fyllde kyl och frys igår....men iblandundrar jag hur vi lyckas äta upp allt bara. Känns ju som så många kassar borde räcka en hel evighet ;)

    Ha en mysig em, kram Malin

    SvaraRadera
  3. Åh sådär gjorde vi i skolan :D
    Men då fick vi ha ett vanligt trist papper fasttejpad på ryggen, så det var helt skrynkligt sen. Har det (och från en annan gång) sparat, men inte alls roliga att ha framme.
    Det ni gjorde är ju jätte smart! Blir ju en fin rulle att ha framme ;)

    Ha en fin kväll!
    Kram Frederica

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...