Sidor

onsdag 2 januari 2013

En vägg fylld av blomster (florabilder)

God morgon förväntansfulla Onsdag

Idag kommer jag äntligen visa er vad jag har gjort med mina gamla klädnypor. 

Hemma hos oss så finns det en vägg i slutet av en korridor, en vägg med en dörr på och en dörr precis i hörnet mot den andre väggen. Alltså en vägg som är helt omöblerbar men ändå en mycket viktig vägg då den markerar slutet på korridoren och är en mycket synlig vägg. 


Jag hade en idé om att jag ville tapetsera med alla de florabilder som jag har, men oroades av tanken på hur det skulle bli när jag tröttnade. För tröttnar det gör alla tillslut. Att spika upp dem var inget alternativ då det hade lämnat allt för många spikhål på den nytapetserade väggen. 
Det var då jag kom på idén. 


Jag (läs Mr:D) spikade helt enkelt upp klädnyporna på väggen och där med kan jag byta ut innehållet om (när) jag tröttnar. 


 Det du behöver är gamla klädnypor som du lätt fixar gamla genom att låta dem ligga ute en tid. Du behöver även mycket små och smala spikar för klädnyporna spricker lätt. 


 Sen är det bara att vrida klädnypan och börja hamra försiktigt. Om klädnypan spricker så gör det inte så mycket då flora bilderna inte väger speciellt mycket. 


Sen är det bara att spika upp på väggen och hänga dit valfria bilder. Först spikade vi upp fyra gånger tre men jag blev inte helt nöjd och visst blev det bättre med fyra gånger fyra;) 


 En vägg som fångar uppmärksamheten men även en vägg som har oanade utvecklingsmöjligheter. Men just nu är jag helt nöjd med mina florabilder.


Om ni skulle vilja göra en sådan vägg och skulle vilja ha lite flora bilder så har jag just nu lagt in några inne på C.b.A ni hittar dem här

Jag önskar er en härlig dag, det kommer jag ha;) 
Annie

8 kommentarer:

 1. Fiffig idé...den tar jag till mej :))
  Idag har jag en innedag med lite pyssel och tvättardag...man blir lite dagvill efter alla helger som avlöser varandra...men snart börjar vardagen igen!!
  Kram från bia

  SvaraRadera
 2. Vilken kanonidé!
  Jättefint! Nu fick jag en "syn" i sovrummet!
  Skönt när man inte behöver bestämma "innehållet" för all framtid;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Toppenide...tycker det är så fint med florabilder
  kram Rosa

  SvaraRadera
 4. Så coolt, och smart!
  Blev ju jättesnyggt.
  Ha en mysig kväll, kram Malin

  SvaraRadera
 5. kathas kortmakeri2 januari 2013 22:30

  Så fint det blev vännen. Du har så många kul ideer.
  Ha de gott!
  Kram Katha

  SvaraRadera
 6. Så fint och vilket otroligt bra idé! Jag har klädnypor som hänger kvar ute i trädgården sedan i somras, tänker att de skulle göra sig fint på väggen i vardagsrummet. Tack för inspirationen! Kramar Liza

  SvaraRadera
 7. Smart ide`
  Ser redan hur jag hemma i pysselrummet ,hänger upp alla bilder jag drar ut på ideer från bloggar
  Eller en vägg där man sätter upp bilder man tagit själv
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 8. Jättesnyggt och så smart att kunna byta när man tröttnar. Det behöver ju inte nödvändigtvis vara bilder som hänger heller utan det kan ju även vara fina saker så länge de inte väger för mycket. =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...