Sidor

söndag 23 september 2012

De första bilderna på de nyrenoverade Tv-rummet

God morgon

Åh vilken ljuvlig dag vi hade det igår. Svärmor och svärfar tog hand om barnen medan jag och Mr D gav oss ut på en rejäl shoppingtur i Jönköping. Målet med shoppingturen var att inhandla saker till vårt nyrenoverade tv-rum. Kuddar, plädar och annat höstmys stod högst på inköpslistan. 

Här ser ni lite av inköpen


 Visst ser soffan lite gosigare och lite mysigare ut och jag kan tala om att nu är den faktiskt helskön att sitta i, Mr D stannade till och med uppe i natt och tittade på Avatar utan att klaga det minsta;) Kuddarna är inköpta på Hemtext där de hade de ljuvliga erbjudandet tag tre kuddar betala för två. Kuddar är dyrt och det är något som jag i vanliga fall inte lägger pengar på, men denna soffa krävde sina kuddar så det var bara att bita ihop, betala och gå hem och njuta. 

Plädarna är inköpta på Rusta för den härliga pengen av 99:-/st köpte två den vita som ni ser i hörnet samt en beige. Fårfällen som ligger på soffan är även den inhandlad på Rusta för 399:- Mycket pengar kanske men ack så skön att sitta på.


På rusta inhandlades även denna klotlampa som jag sedan fixade svarta lampdelar till. Hur den ser ut på plats får ni se imorgon;) 

Ja för jag tänker lämna er med endast dessa bilder på tv-rummet och det är av den anledningen att jag inte är riktigt färdiga än. För er som följer mig på Instagram (under namnet husetnummer10) så är dessa bilder gamla, ni fick ju se dem redan igår. Men jag lovar att ni kommer få lite nya bilder idag via Instagram. 

Önskar er alla en härlig dag, här ska det nu surfas runt lite i blogglandia innan jag återgår till fluffandet av tv-rummet och sedan åker och jobbar några timmar.

Annie

6 kommentarer:

 1. Ser så mysigt ut!
  Kan tänka mig att det är skönt att krypa upp där.
  Lampan var ju läcker också!

  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 2. Åh, så mysigt det ser ut med de nya kuddarna och plädarna! Och så roligt att ni trivs så bra med soffan, för visst är det en chansning när man byter ut den gamla, en soffa måste ju vara riktigt skön att sitta i. Nyfiken på vad du hittar på mer i "nya" rummen!
  Ha en härlig dag!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Det ska bli roligt att få se resultatet på Tv-rummet.
  Du har köpt samma fårskinn som jag (skratt)Har den också i soffan. Lampan var ju häftig!
  Ha en mysig söndag!
  Kramar från mej

  SvaraRadera
 4. Vad fint det håller på att bli! Så lustigt bara att när du först skrev om din soffa så såg jag min mammas soffa framför mig. Märkligt är att din ser ut precis som hennes. Hon har haft sin i säkert tio år och har ännu inte tröttnat. Kramar Liza

  SvaraRadera
 5. Jag har ju sett det, men ser det gärna igen. Ser riktigt inbjudande ut. Hoppas ni haft en skön söndag. Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Verkligen jättefint och soffan ser mycket inbjudande ut. =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...