Sidor

lördag 10 november 2012

Tillgång möter efterfråga, eller tur?

God morgon Lördag

Först ett stort tack för alla söta kommentarer om mitt julpyssel, ni anar inte hur mycket det värmer;) 

När jag var på auktion sist så kom jag över ett fynd. Denna ljuvliga skolplansch ropade jag in för 80:-
Det var inte alls meningen men det var ingen annan som visade intresse och sådana här planscher brukar ju går för tre till fyra hundra kronor. Kanske är det så att marknaden börjar bli mättad, har det grävts fram för många skolplanscher så tillgången möter efterfrågan för mycket? Eller hade jag bara tur? (eller tycker alla andra att planschen är ful?) 

Oavsett anledningar så är ju det viktiga att jag tycker om planschen och det gör jag, jag njuter av den varje dag;) 

Jag önskar er alla en härlig dag, här ska vi fira farsdag lite tidigare (Mr D önskade sig sovmorgon i farsdagspresent så det får han nu) Sen blir det en härlig långpromenad i trevlig sällskap innan resten av lördagen ägnas åt trädgården eller huset;) (allt beroende på väder) 

Imorgon blir det auktion med kära mor;) 

Ta hand om er
Annie

Ps. vill ni fynda väckarklockor så går några av mina annonser ut om några timmar på tradera och fyndchanserna är stora. Annonserna hittar ni här

6 kommentarer:

 1. Vilket fynd! Ja, det gäller att vara på rätt plats i rätt tid, och att inte andra som är ute efter samma saker är där just då =) Den här gången verkar du ha haft riktigt tur!
  Ha en mysig dag!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Personligen tycker jag att det är en fantastiskt fin plansch och att den dessutom är ett fynd gör ju inte saken sämre. ;)
  Vad kul att du gillade båda vimplarna och kroken, det är lite nervöst att sälja egentillverkade saker tycker jag, tänk om köparen blir besviken när h*n får se den i verkligheten. ;)

  SvaraRadera
 3. Roligt med planschen! Ibland ska man ha tur!
  Jag läste om butikssidan Handgjorda saker i ditt förra inlägg. Det verkar ju jättebra! Jag bara gör saker men man måste ju bli av med dem också. Kan vara värt att göra ett försök.

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Tycker den var mysigt.
  Så kul när man kan göra lite fynd.
  Hoppas ni fick en skön Lördag och att ni även får en skön Söndag, Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Vill bara önska dej en trevlig söndag :)
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Både billig och superfin är väl en jättebra kombo när man besöker en auktion. Att den dessutom är, i mitt tycke, lite ovanlig gör ju inte saken sämre :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...