Sidor

måndag 12 november 2012

Måndag

Denna måndag är jag glad för...

Att jag och mamma har ett gemensamt intresse för Auktioner, för det är så mycket roligare att ha sällskap än att åka själv, samt att jag kan låna pengar av henne när fynden blir för många och plånboken för tom;)

Att vi börjar bli färdiga med renoveringarna i huset så hoppet finns att ovanvåningen är färdig till jul;) 

Att jag har två promenadvänner på helgerna;)

Att C.b.A börjar ta fart på allvar,) 

Att hela familjen är friska. 

Ett av gårdagens många fynd;)
Vad är ni glada för denna Måndag? 
Annie

7 kommentarer:

 1. God morgon kära pysselvän! Idag är jag extra glad för att jag har ett jobb att gå till trots tråkiga arbetstider. Jag är lycklig över att vi bor på landet som var min barndomsdröm. Att jag får tid till att pyssla som jag älskar, att jag har en fantastisk make som supportrar när jag behöver pysseltid.
  Vilket fantastiskt auktionsfynd!!! Jutesäck av något slag förstår jag??!! Jag har själv lyckats komma över 2 St. Postsäckar för den ringa summan av 20:-!!! Japp, du läste rätt ! 20:-!!!! Och man måste ju bara älska dessa säckar! Vilka möjligheter !!! Åh vad jag längtar efter vår ideverkstad!!!! När våra hjärnor får samspråka och spinna på idéer , utveckla redan befintliga och skapa nya! Ha nu en fantastisk vecka! Själv är jag ledig må-ti sedan inleds jobbveckan/helgen.... Tusenkramar!!!! Mia.

  SvaraRadera
 2. Är själv väldigt förtjust i gamla säckar (som kanske är bekant) så jag måste säga att du fått tag i en riktig guldklimp. =)

  SvaraRadera
 3. Först vill jag tacka för dina fina ord i min blogg!!
  Så idag är jag tacksam över att så många vill läsa min blogg :))och att jag har en hel dag alldeles för mig själv här hemma (det är skönt ibland att ha alldeles tyst omkring sig, få pyssla med det man vill osv.)
  Ha en fin dag :)
  Kram Bia

  SvaraRadera
 4. Denna måndag är jag glad över att jag vågade dra igång mammaträningen och att träningsgruppen bara växer, 16 tappra mammor som var med idag.
  Jag är glad över vår Bodil som dammsugit övervåningen medan jag var iväg och tränade.
  Och jag är allmänt glad över livet och min underbara familj.

  Hoppas du får en skön dag, Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Jag är glad idag för att ha tagit bort de stygn de fick sy extra och att det hade läkt bra
  kram Rosa

  SvaraRadera
 6. Härliga saker att vara tacksam för Annie. Kul att det börjar ta fart med C.b.A, det är du verkligen värd. Blir så sjukt inspirerad av dina projekt. Idag är jag tacksam för att vi har hittat en ny snickare som banken har rekommenderat. Om mindre än två veckor har vi ett helt tak på huset och det är verkligen något att vara tacksam för. Kramar Liza

  SvaraRadera
 7. Vilket fint fynd du har gjort! Så roligt att ni kan åka på auktioner ihop, du och din mamma. Måste vara spännande att studera allt fint och sedan försöka ropa hem dem =) Jag har ännu inte vågat mig på att ropa på auktion, men det kommer väl =)
  Ska C.b.A till julmarknaden hos Viola i helgen? =) Gissar att det kommer finnas massor av vackert där, synd bara att man bor så långt bort..
  Önskar dig en riktigt härlig dag!
  Kram Petra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...