Sidor

torsdag 23 augusti 2012

En liten blick in i sovrummet igen där jag än en dag spenderar tid.

God morgon
Ja för mig är det knappast en god morgon men ack en morgon. Mr Migrän vet helt enkelt inte när han inte är önskvärd längre. Han kröp intill mig i natt igen och sedan har han bitit sig fast. Men nu fullproppad med drogliknande tabletter så finner jag mig i ett rofyllt ställe om dock något blåslagen. Får se om Mr Migrän orkar vänta ut tabletterna innan han attackerar igen eller om han lämnar mig för denna gång. Det kan endast tiden, vila, och mat utvisa. 


 Nu till avslöjandet av lite mer sovrum, ja det är ju det rummet jag spenderar mest tid för tillfället och jag är tacksam över att min lilla förvandling nästa är helt färdig för det hade inte varit roligt att bli liggandes i ett rum i kaos. 

Jämte min lilla fåtölj, den lilla anledningen till hela om-möbleringen, har jag ställt min gamla kista. Detta är en sk amerika-koffert men om den varit över på andra sidan är svårt att förtälja. Den har i alla fall följt med mig i närmare 20 år nu och många "hemlisar" har den fått gömma. 


 På kistan har jag ställt lite av min samling mässing och malm- stakar samt några av mina små askar. (ja jag äger mer än vad som synes;) 


Här ser ni helheten i detta hörnet och faktiskt för en gång skull tror jag inte att jag överdekorerat jag tror inte att jag tryckt in för många favoritsaker, inte i detta hörn i alla fall. Jag har nämligen en förmåga att vilja ha framme så många saker att det alltid blir rörig, alltid för mycket och det där med inreda sparsamt har jag alltid velat göra men aldrig kunnat. Men vad tycker ni, börjar jag lära mig det där med stilleben och lagom är bäst. 

Nu ska här njutas av tystnaden innan barnen kommer hem, en dusch vore kanske inte fel heller och så ska jag andas, tänka på mig själv, ta det lugnt, äta duktigt och dricka massa vatten, för det är saker Mr migrän inte brukar uppskatta. 

Önskar er där ute en sagolik dag, njut av varje andetag.
Annie

9 kommentarer:

 1. Nämen fy, stackare.
  Skönt då att du känner dig nöjd med sovrummet, för ett stressat inre misstänker jag MrMigrän älskar?!
  Det blev ju jättemysigt, och alldeles lagom med saker på.
  Krya nu på dig ordentligt, Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Så jobbigt och trist att måsta ha sällskap av en sån otäcking...
  Men vad fint du ordnat med fåtöljen och kistan, jätte mysigt!
  Krya på dig kramar Sussi

  SvaraRadera
 3. Usch, en dag till! Hoppas han har stuckit tills i morgon!
  Sovrummet verkar i alla fall lugnt och fridfullt, inte för mycket älsklingssaker.

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Sa ju det sist du var här... Guld!!!

  SvaraRadera
 5. Krya på dig.
  Fint möblerat och lagom med grejor
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 6. Så fint du har fått till det!
  Att han Mr M inte bara kan ge sig i väg den otäckingen, han borde inte trivas i ditt mysiga sovrum längre!
  Hoppas du mår bättre nu.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så fint du har gjort, många vackra saker som får samlas i ditt rum! Och återigen stor tack för alla fina tips! På söndag är det marknad och loppis i Rångedala också. Blev väldigt nyfiken på dina tips, måste se om det finns en stund att smita iväg dit i helgen =)
  Önskar dig god lycka på helgens loppis- och auktionsturer, och hoppas mr Migrän försvinner långt bort!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 8. Så tråkigt att vara dålig..för han lät då inte trevlig..
  Men möbleringen ser jättefin ut, fint med ljusstakarna ovanpå kistan, å vilken snygg kista sen! Skulle vilja ha haft något liknande som vardagsrumsbord :-)
  Ha det så gott och krya på dig
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 9. Vilket tjusigt sovrum du har fått.Jag har fullkomlig dille på lådor och koffertar och din hade gärna fått bo hemma hos mig! Vad gäller mr M trodde jag att vi enats om att fortsatt dissa honom ;)Kramar Liza

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...