Sidor

onsdag 22 augusti 2012

Dröm-jobb, Mr Migrän och Bröllopsfixande;)

Igår var en ljuvlig dag, nej det var en helt fantastisk dag. Igår fick jag testa på dröm-jobbet. Jag är ju en av de många som utbildat mig till lärare men som vägrar jobba under de förutsättningar som just nu finnes i skolans värld. En stor eloge riktas där med till alla de pedagoger där ute, ni gör ett fantastiskt jobb och jag önskar jag klarat av desamma. 

Men nu är fallet inte så, utan mina drömmar har tagit ny riktning (eller frågan är om jag någonsin slutat drömma om detta jobb) Igår fick jag testa på att jobba, jobba i en liten butik där service är ett faktum och en garanti och där kunderna alltid möts av en hälsning och ett leende. En butik där kvalité främjas utan att för den delen kosta skjortan. 

Igår testjobbade jag på 2xl i Gällstad. (för att komma till hemsidan kan ni klicka här) Meningen är att jag ska få jobba lite timmar här och lite timmar där men framför allt medan chefen är på en välbehövlig semester. Gissa om jag längtar. 


 Men då jag hade en sådan trevlig dag igår så tyckte Mr Migrän att det var dags att hälsa på rejält idag. Det var ju faktiskt ett tag sedan han var här på en rejäl visit så jag hade väl nästan räknat med att han snart skulle komma. Sen brukar han ju känna av när livet innehåller bryderier, funderingar och tankar som tynger och då burkar han planer in ett besök. Så nu som först har jag vaknat till liv och jag känner mig som om jag blivit överkörd. Men Mr migrän har i alla fall lämnat mig idag och nu är jag åter på banan. 
En ny bok har jag hunnit läsa ut Bröllopsfixaren av Marita Conlon-McKennan och vad jag tycker om den kan ni läsa i fliken ovan. 

Tack för alla söta kommentarer om den lilla fåtöljen och ja nu har jag lärt mig stava till denna sitt-sak också;) 

Nu ska jag ta igen allt jag missat under min sängliggande dag;)
Annie

7 kommentarer:

 1. Åhh så roligt att höra vännen min!! GRATTIS!!! SÅ glad för din och ER skull!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du fått testa ditt drömjobb! Trist att du känner att du inte vill jobba som lärare, vi behöver alla bra lärare som kan uppbådas inom lärarkåren (jag är fritidspedagog) men jag kan absolut förstå dig, det är inga bra förutsättningar vi får.

  Vilken tur att Mr migrän lämnade dig igen, han brukar hälsa på mig med ibland:(
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Hmm han den där Mr Migrän verkar onekligen omge sig med många damer! Här gör han ett besök då och då. Vad sägs om att kollektivt göra slut med den herrn ;)

  SvaraRadera
 4. Så roligt, grattis! Hoppas det går bra och att du får många härliga timmar på drömjobbet! Känner igen den där tavlan också, här är den placerad så att jag alltid kan se den, jag är så glad för den! =)
  Hoppas att mister Migrän ger sig av och aldrig kommer tillbaka, det verkar vara en riktigt elaking!
  By the way... Fåtölj måste vara ett av de knepigaste orden vi har i svenskan, inte konstigt att det blir knasigt ibland =) Ha en underbar dag! Kram Petra

  SvaraRadera
 5. Kul med drömjobbet!
  Några timmar kan ju alltid bli lite mera=))

  Hoppas att du får en bra dag utan migrän/Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Låter som ett spännande jobb. Och kan inte annat än att hålla med dig om skolans värld. Har själv många gånger funderat på att plugga till lärare, men som det ser ut idag så, nä tack!
  Skönt att migränen passerat. Min syster har haft mycket problem med det, så vet inte hur det känns men har stor förståelse och respekt för det.
  Hoppas du får en fantastisk Torsdag, Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Kul att få chansen till drömjobbet, grattis!
  Hoppas Mr M håller sig borta länge nu, han är inte någon kul besökare:(
  Kram Marianne

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...