Sidor

måndag 9 december 2013

I: Inspiration

I
En svår bokstav tycker jag tills jag kom på ännu ett fantastiskt ord

INSPIRATION

Själv inspireras jag av vardagen, av loppisar, av tidningar, av bloggar samt av löftet att minska min konsumtion. 

Den senaste INSPIRATIONEN ledde till denna


Rustik, advent, ljusstake, björk
En rustik advents-stake tillverkad av björkved och fastskruvade ljushållare. 
Inspirationen fick jag av Tidningen Leva och bo på Landet som jag läser via Readly. 

Skillnaden mellan min och Underbara Claras adventsstake är att jag satt på ljushållare (finns att köpa på Panduro, Make and Create, samt Slöjd-detaljer)

Var finner ni INSPIRATION?

Kram
Annie

För mer decemberinspiration kika in hos Tatjanis

11 kommentarer:

 1. Så fin ljusstake. Helt underbar. Inspiration var ett bra ord på I. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Inspiration är ett underbart ord! DU är en inspiration! Och många andra här i bloggvärlden likaså. Kanske extra mycket när man som jag lever med en svår sjukdom som gör att livet blir oerhört begränsat. Då är det fantastiskt att bara behöva kika runt här för att få massor av tips och idéet- och i en del fall även möta människor som liksom jag är sjuka. Jag inspireras också av människor som gör gott för andra, som inte bara tänker att "det är inte mitt problem" utan faktiskt gör något. Som i ditt fall, delger den information som behövs och som genom det du producerar inspirerar andra att se sig om bland det som redan finns.

  Hoppas på att det blir allt bättre i handen för var dag! Intressant att veta att kattbett är så mycket farligare, då förstår jag mer! sköt om dig! kram/Tanja

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé...fin ljusstake!..........jag får faktiskt mycket fin inspiration från bloggarna....väldigt mycket bra saker......och i inredningstidningar också....prenumererar på tre stycken....så köper jag många också ;))..........hoppas dagen blir bra hos dej...
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. De är så läckra, har haft en ide om att göra en sådan i flera år.....men inte tagit mig tiden.
  Snyggt, snyggt, snyggt är det iallafall.
  Jag tycker bloggvärlden är en underbar källa till inspiration, och du är en stor inspiratör i både pyssel och miljötänk.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Inspiration är det bästa! Tänkte också på det ordet ;) Finfin ljusstake du har gjort, blir lite sugen på att kopiera idéen.
  Kramelikram!

  SvaraRadera
 6. Vilken fin ljusstake du gjort! Jag inspireras av bl.a bloggar där det ju finns en väldans massa kreativa människor som gör mycket fint. Tidningar och härliga små butiker blir jag också inspirerad av:) Kram

  SvaraRadera
 7. Så fin ljusstake!! Älskar björk. Har faktiskt gjort & sålt något liknande i helgen på Julmarknad här i Stånga. Fast singel ljusstakar av "stubbar" där vi fasat ner en ljushållare i trät.
  Jag hittar min inspiration hos super duktiga Underbara Clara, i tidningar, på loppisar, mellan mina öron (nonstop remake-verkstad i min hjärna just nu) & också hos dig...Att återanvända & minska nyproduktion och hetsig konsumtion är SÅÅ viktigt! Speciellt nu till jul. börjar gå överstyr!
  Tack återigen för en härligt inspirerande & fin blogg!

  SvaraRadera
 8. Ett väldigt bra ord, inlägg o inspiration ♡
  Kram / tatjanis

  SvaraRadera
 9. Såååå fin!!

  Jag hittar inspiration bland bloggare, i filmer och en del tidningar. Fast nu har jag begränsat mig till två tidningar men det räcker mer än väl=))

  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 10. Så superfin ljusstake!!
  Ja, inspiration är ett vackert ord. Fin tolkning! Och det härliga är ju att den där inspirationen finns överallt! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Den blev ju superfin! Härligt och få bli inspirerad, det blir jag av dig. Men usch, läste om din hand och historien kring den. Tur som sagt i alla led att det gick så bra som det gjorde. En olycka händer fortare än vad man hänger med. Hoppas handen känns bättre.
  Kram Anki

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...