Sidor

onsdag 18 september 2013

Inköp som kräver service

God morgon. 

Uppe med tuppen och njuter av stillheten. Det är skönt att vakna först av alla, tassa runt i raggisar (ja det börjar bli kallt) sätta på en kopp te och sen ut i blogglandia. 

Höstlöv, gata, brunn, stenväggIdag blir det att fixa i ordning månadens DIY som ni sen kommer kunna läsa på LIVåLEVA vill ni läsa de andra DIY tipsen så kan ni klicka här

Sen blir det även en tripp in till staden och inköp av nya träningskläder, för nästa vecka startar den lokala föreningens alla träningspass och jag ska gå på fyra pass i veckan. Har inte tränat i grupp på minst 8år så jag har ingen aning om vad man behöver i klädväg. En sak vet jag att mina byxor som jag har när jag är ute och går är alldeles för varma. 

Jag hoppas jag får hjälp att hitta rätt i träningsklädesdjungeln, var inne i en annan butik igår i syfte att spendera pengar på kläder. Men personalen verkade vara fullt upptagna med annat (prata med varandra) än att hjälpa mig så tyvärr  ni tjänade inte några pengar på mig.

Ibland undrar man vad varför en del jobbar i butik överhuvudtaget. 

Men tur det finns valmöjligheter, idag drar jag till ett annat ställe och där är jag nästan säker på att jag kan få den hjälp jag behöver. Kanske bli liiite dyrare men jag betalar gärna för service. 

Nu önskar jag er en härlig dag
Annie

9 kommentarer:

 1. Sånt där avskyr jag!
  Folk som jobbar i butik men inte bryr sig om kunderna...
  Hoppas att det går bättre idag!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Trist när det blir sådär, varför jobbar man inom servicebranschen då?!:/
  Raggisarna är på även här, det är så skönt!:)
  snygg bild.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hittat något som passar och att servicen ingick i köpet! Fy för oengagerad personal!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hittar det du ska ha. Skit när personalen inte bryr sig i en affär.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Väntar med spänning på nästa artikel :) Alltid lika kul att se vad du skapat. Vad gäller träningskläder så tror jag att det är klokt att tänka till innan man kliver in i butiken. Skall du köra fyra pass i veckan är två uppsättningar klokt. Annars kommer du hamna i dilemmat att kläderna ständigt hänger på tork när du ska ha dem. Korta eller knälånga byxor är bra. Skall man dansa zumba kan det vara klokt med ett par byxor som inte sitter för tight. Linnen med extra förstärkning över bysten är inte dumt heller men tänk på att satsa på bra sport BH. Bra också att ha en tröja att ha på sig över innan man blivit varm. Hade inte koll på något av detta när jag började träna förra året och fått lära mig den hårda vägen. Kramar Liza

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du hittade lite lämpliga kläder! Håller med dig, service är värt några kronor extra.
  Lycka till med träningen!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Träningskläder vet jag inget om, men håller som butikssäljare med dig om att god service är a och o i en butik! Lycka till med inköpen:)
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 8. Oj fyra pass i veckan, härligt! Ja, det finns tyvärr alldeles för många som jobbar i butik och inte är serviceminded över huvud taget, trist! Hoppas du hittar nått bra! Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...