Sidor

onsdag 13 mars 2013

Samlingar

God förmiddag

Tack så jättemycket för alla söta kommentarer om mina nya "hyllor" och min lilla klocksamling. Jag är tydligen inte ensam i min släkt att samla på gamla klockor. Min kära moster visade mig detta kortet


Denna stora samling tillhör min mormors systers man som samlat på dessa genom åren. Får nog helt enkelt åka och besöka dem så att jag kan få beundra dem på nära håll. Tänk så roligt det är ändå med samlingar;) 


På tal om samlingar här är ännu en av mina samlingar, vitt pressglas (opalin-glas) Samlar både på de vita och de turkosa och sen samlar jag ju också på vaser;) 

Idag ska en massa C.b.A jobb, jobbas undan och för er som vill ha möjlighet att fynda så ligger endel saker ute på tradera med utrop 1:- titta gärna in. (klicka här så kommer du dit) Kanske hittar du något som du samlar på!

Vad samlar ni på? 

Ha en härlig dag
Annie


9 kommentarer:

 1. Jag samlar på kaffeskedar! Varje gång jag rest någonstans har jag köpt minst en sån där liten "turist-kaffesked" i tillräckligt god kvalitet för att användas. Köper aldrig två likadana. För jo, jag använder dem när vi har gäster, det skapar alltid ett samtalsämne... "vilken sked fick du"? ...."dit vill jag åka"!...eller "där har jag varit" osv. Jättekul! Kul också med lite kitsch till finporslinet för de är ju egentligen inte så snygga ;)
  Kram G

  SvaraRadera
 2. Vilken imponerade klocksamling din släkting har. Själv samlar jag på gamla skor, väskor och lådor. Hittar jag en resväska från förra seklets början blir jag alldeles lyrisk :) önskar dig en härlig dag och hoppas du har sluppit snön. Kramar Liza

  SvaraRadera
 3. Härligt med samlingar! Kul att höra att klocksamlandet är lite ärftligt då.
  Ha en fin kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken samling klockor:)
  Din var inte så liten den heller tycker jag.
  Väldigt fint med dina nya hyllor!
  Ha en mysig lillördagskväll !:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så kul med ett skäktdrag i klocksamlingen.
  Ja du, funderar och funderar men tror faktiskt inte jag samlar på något.
  Som barn samlade jg på servetter och olika handtvålar.

  Hoppas ni haft en riktigt skön onsdag. Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Men vilken härlig klocksamling hon hade! Kul att intressen går i arv sådär. Jag samlar nog inte på något faktiskt. Tråkigt kände jag nu. Kanske klockor? ;)

  Ha en mysig kväll

  SvaraRadera
 7. Wow vad mycket klockor. Själv är jag ingen samlare (om man nu inte räknar allt onödigt som egentligen borde slängas) men är lite imponerad utav människor som har en samlarpassion. =)

  SvaraRadera
 8. Så det går i arv ;)

  Tack för tipset om tradera. Ska kika om det finns några klockor där. Men jag håller med om att priserna kan bli liiite för höga där ibland..

  Hoppas du har en bra kväll!
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Ur-fint, hihi! Samlingar är bra. Själv samlar jag på så mycket. Som barn samlade jag på tomma tablettaskar. Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...