Sidor

torsdag 10 januari 2013

En minnesburk

God morgon sovmorgons Torsdag

Kan ni tänka er att mina barn fortfarande sover. Här har jag och min blivande man fått äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro. En sådan lyx;) (hi hi hi så roligt att skriva blivande man;)


Runt nyår så läste jag i många bloggar om det här med en minnesburk, en burk där man samlar små lappar om saker som händer under ett år. När året sen är slut så sätter man sig och läser igenom alla lappar och minns alla positiva saker som skett under året. 


 Detta tycket jag var en utomordentlig rolig idé så jag har skaffat mig en 2013 års minnesburk


Självklart ligger redan första lappen där ut i, formad som ett hjärta.


Vi får väl se sen hur full den blir innan året är slut. 

Tack så mycket för alla grattis hälsningar, de värmde hela dagen igår. Ringen sitter perfekt på fingret om än det känns lite ovant, men trivs med den det gör jag. 

Nu ska jag sätta mig i lugn och ro med en kopp te i väntan på att busfröna ska vakna;) 

Ha en helt fantastisk Torsdag
Det ska jag ha

Annie

8 kommentarer:

 1. Vilken superide! Den anammas troligtvis i det anderssonska hemmet med. Fast vi får se om det blir en låda i eco stil eller glasburk, eller helt enkelt den underbara burken jag köpte av dig!;) visst känns det härligt med ringen på fingret, man delar liksom en tillhörighet/ samhörighet som är sååå speciell.... Tusenkramar till dig min vän, jag ska ha en bra arbetstorsdag idag;) önskar dig en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. En riktig lyxmorgon låter det som!:)
  Detn där burken är en kul idé, men jag skulle nog inte lyckas få dit några lappar för jag är både lat och och glömsk;)
  Tur jag har bloggen, det är min "dagbok"
  Kram

  SvaraRadera
 3. vilken bra ide med en minnesburk
  ha en bra dag
  kram Rosa

  SvaraRadera
 4. En bra idé tycker jag också...få se om jag gör någon ssådan ;))
  Idag blir det kanske bilköp här för våran bil pajade ju innan jul ;( sen blir det matköp:)
  Ha en jättefin dag!
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Gillar verkligen det där med en minnesburk. Det verkar vara många som hoppar på den tanken, vem vet kanske faller jag för grupptrycket ;) Att vara gift är onekligen något att se fram emot. I år firar vi 9årig bröllopsdag och jag undrar vart åren tog vägen. Riktigt bra har de i alla fall varit! Kramar Liza

  SvaraRadera
 6. Verkligen fin idé med en minnesburk, dessutom blev ju din burk väldig fin. =) Åren går fort och jag gissar att det är väldigt roligt att ha kvar årsburkarna och läsa lapparna från tidigare år ibland och sitta och le och minnas allt härligt och roligt som hänt.
  Önskar dig en underbar helg!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Har oxå stött på den ideen och gillar den precis som du. Din burk är ju dessutom en fin inredningsdetalj.. nåt att ta efter kanske

  SvaraRadera
 8. Jag har också tänkt ha en sån burk. Jag tror man behöver påminna sig om det positiva i livet ibland för tyvärr glömmer i alla fall jag väldigt fort.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...