Sidor

söndag 2 december 2012

Rapport från Haga

God middag

Det är ganska lugnt på Haga än så länge, men ack så roligt;)

5 kommentarer:

 1. Hejsan hoppas ni får en bra dag
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Det ser ju så otroligt fint ut ditt bord och så roligt att ni fick en bra marknadsdag igår!! Det är ju lite extra roligt att gå på marknad så här i juletid, finns ju så mycket fint hantverk :-)
  Hoppas dagen idag har varit bra
  kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Härliga jul och underbart med julmarknader. Det är nog den bästa tiden på året... Åtminstone när man är 'mitt i den'. Nu har du officiellt gjort entré med CbA!!!! Och visst ska fjärilar flyga i magen! Det är bara bra,;) och från och med nu kommer du sakta men säkert bli etablerad. I love it!!!! Vilken fantastiskt spännande framtid! Nu har vi vårt lilla Julkul framför oss på lördag med! Bara att önska att det kommer lite besökare oxå... Under tiden får vi väl pyssla annars;))))) söndagskramar och stort grattis till allt idag;)))) kramar! Mia.

  SvaraRadera
 4. OCH!!! Jag glömde!!! Berömmet till dina vackra bilder!!! OCH dina underbara hängen!!!!! Sååå vackra!!!! Som man säger..... I det enkla bort det vackra!!!!! Tusenkramar!!!

  SvaraRadera
 5. Hoppas du fick en riktigt härlig söndag, att ni fick fler besökare under dagen och att försäljningen gick fint! Är så glad för min lilla påse och allt annat fint som följde med hem, tack snälla =)
  Hoppas du får en fin start på nya veckan!
  Kram Petra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...