Sidor

tisdag 25 december 2012

Ett vemod, ett angenämt problem samt en läslust.

God eftermiddag kära Juldag.

Det är med ett visst vemod som man inser att julen är över för detta år. Igår var en helt fantastisk dag, god mat, många skratt, en tomte som var så roligt att vi alla låg dubbelvikta i skratt och det bästa paket;) 

 I år fick vi som vanligt många härliga paket men trots allt att alla paket var helt ljuvliga så för vissa av dem med sig ett problem. Japp jag talar om Pengar, dessa ljuvliga saker som ställer till det. VAD ska jag unna mig för dessa pengar. Jag vill köpa något av värde, något jag i vanliga fall inte unnar mig. Jag vill inte köpa vardagliga saker utan jag vill verkligen unna mig något. Men ack så svårt det är, för samtidigt som jag vill unna mig något så är jag ändå ganska snål och praktiskt lagd så det kan lika väl vara så att jag kommer hem med underkläder till hela familjen, där barnen självklart får mest. 

Nej i år ska det bli ändring, i år ska jag spendera pengar på mig själv. Jag ska köpa något som jag är för snål för att unna mig själv och det lutar åt att gå in i närmsta antikvitetsaffären och köpa något unikt eller så ska jag handla mig ett smycke. Ni blir här med mina vittnen till att jag lovat mig själv detta;) 


Under julhelgen har jag även hunnit läsa ut två böcker. Ja för alla stressar inte kring jul, inte här i alla fall här var vi färdiga med julklapparna redan 1 december;) Så tid för läsning har det funnits. De två böckerna som jag läst är Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av Lucy Dillon samt Kaffe med musik av Karin Brunk Holmqvist och vad jag tycker om dom kan ni läsa här. 

Nu ska jag städa ur julen på C.b.A och börja föbereda för påsken;) Tack för alla söta julhälsningar som trillat in under helgen, de har värmt i massor. 

Ta hand om er i halkan
Annie

8 kommentarer:

 1. Tycker tveklöst att du skall unna dig själv något istället för att vara praktisk. Man behöver lite guldkant som förgyller tillvaron ibland. Då blir det så mycket enklare att vara praktisk resten av tiden. Här i Hult har vi också en härlig jul och jag har också börjat läsa Kaffe med musik. Många kramar Liza och önskar dig en god fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Man behöver unna sig något själv ibland..ha en god fortsättning
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Nää, Annie vi vann ingenting;(, var väl egentligen väntat...det är så svårt att vinna nu på Binglotto...annat var det förr...men vi har haft en härlig julafton...ikväll är vi bara tre..och det ska bli så skönt att bara mysa o chilla...äta o dricka gott och se på Så mycket bättre julspecial ;))
  Han en fortsatt trevlig julhelg!!
  Stor Julkram från mej!!

  SvaraRadera
 4. Förstår dig, har samma problem själv när jag får pengar, det är lätt att de går till något mer praktiskt eller (ve och fasa) mat.
  Fortsatt God Jul och lycka till med påskförberedelserna. ;)

  SvaraRadera
 5. Hoppas du köper dig något riktigt fint och onyttigt för pengarna

  jag gillar båda böckerna ,men tycker bäst om Ensamma hundar
  ha en riktigt skön kväll

  SvaraRadera
 6. Klart att du ska unna dig något fint:) God fortsättning! Kram Emma

  SvaraRadera
 7. Haha!!! Känner igen det där med att inte veta vad jag ska köpa, ett riktigt I-landsproblem, har själv tre presentkort som har legat i tre år så snart går dom väl ut. Förstår inte att det ska va så svårt att köpa nåt till sej själv :0) Ha en fortsatt skön julhelg!!! Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Ja, jag håller med dig. Därför gillar jag presentkort bättre, för då måste jag unna mig saker. Iallafall då jag brukar få det till favoritklädesbutiken Gina Tricot. Men däremot brukar jag sprida ut det, ett plagg då och då. Så räcker det längre ;)
  Hoppas du hittar något, och låter som ni haft en riktigt skön jul.
  Önskar er en god fortsättning, eller kommer vardagen idag?
  Kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...