Sidor

söndag 30 september 2012

Jag antar utmaningen

God kväll i stugorna

I morgon börjar en ny månad, och jag känner redan nu att det är en månad fylld av spännande, roliga, lyckliga saker;) Ja allt blir ju vad man gör det till;) 

Jag har i alla fall bestämt mig att följa med söta Malin med bloggen Fru Nero Lindström på hennes Träningsutmaning. Ni kommer till den om ni klickar här

Den främsta anledningen till att jag följer med på hennes utmaning är att mota Mr Migrän i dörren, att dra ner från förra månadens 23 anfall till mycket mindre. Min Mr Migrän gillar nämligen Herr Spänningshuvudvärk och de två har varit som siamesiska-tvillingar de senaste åren och varit mina ständiga följeslagare och vi vet ju vad Herr Spänningshuvudvärk avskyr som mest... Just det motion;) 

Så det är med spänning som jag börjar min resa mot att avhysa dessa två män från mitt huvud och mina främsta vapen är motion, massage, avslappningsövningar och en positiv inställning om att detta kommer att gå vägen. 

Nu blir det lite avslappning i form av tv-tittande imorgon väntas Måndagslistan samt ett besök i blogglandia för lite inspiration;)

Jag önskar er en skön kväll samt en god natt
Annie

5 kommentarer:

 1. Det är roligt o bra att träna!
  Själv har jag gått på löparbandet som vi har(Atract) idag. Känner mej lite mör, men det är bara att köra på!
  Ha de gott, min vän!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Bra initiativ! Själv är jag dåligt på att motionera...tyvärr. Men har funderat på att ändra min kost så att börja motionera vore ju lämpligt också:-)Ska kika lite på den där träningsutmaningen:-)
  Må så gott ikväll
  kram Anneli

  SvaraRadera
 3. här har du en till som har antagit utmaningen. Håller tummarna för att dina karlar försvinner ifrån huvudet och ersätts av något trevligare.

  ps mysig blogg du har. här kommer jag kika in flera gånger.

  SvaraRadera
 4. Heja, heja! Hoppas nu att det hjälper snabbt. =)

  SvaraRadera
 5. Ja du är med du också. Får väl fylla i den här vid sidan om och sedan presentera den efter den siste oktober eller vad. Kram Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...