Sidor

onsdag 27 juni 2012

När inspirationen tryter ska man ha en Mia;)

Efter den avslappnande semestern så kom jag hem utan minsta lilla pysselidé. En känsla som för mig är lite ovanlig. Tänk om jag hade tappat all inspiration på semestern? Hemska tanke!!!

Men tänk då vilken tur att man har vänner. Och tänk vilken lycka att jag har en vän som är lika galen i pyssel som jag är;) Och ännu mer tur att denna vän precis gjort ett stort stämpel inköp som hon villigt delade med sig av. 
Det har alltså stämplats idag, på tyg och papper i massor i tanke att senare förvandla dessa stämplade stämplar till något kreativt underverk. Tänk så smart att man kan dela stämplar med sina vänner, det är bara att stämpla upp ett lager och spara tills man hittar de perfekta användningsområdet. 

Jag och Mia (som förövrigt är min pysselvän) har även lagt upp planeringen inför öppettiderna av vår lilla loppis så är ni i närheten av Mossebo den 6,17,22/7 mellan 14-18 så är ni välkomna att hälsa på;) 

Nu ska här försökas göras ännu ett försök att lägga lilla F som vägrar att sova då vi glömt hans nalle Åke hos Mia, håll tummarna att det går;) 

4 kommentarer:

 1. Men vilka vackra stämplar och vilken snäll vän som lånar ut dem till dig;) Härligt att inspirationen kom åter för hemska tanke om den var borta.

  Ha det så bra min vän
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig stämpel med fågel på, den gillade jag...

  SvaraRadera
 3. Annie ! Du är bara bäst! Du ger energi, glädje och en otrolig massa inspiritation ! Och utan att du vet om det dessutom!!! Lycka är att ha dig som vän!!! Hoppas att vi hittar åke så lille F får sin älskade vän åter och det blir lite lättare att gå nattsömnen till mötes. Längtar sååå efter fredag redan;))) nu är det kväll och jag är normalt sett på väg i sängen, men efter ert besök så känner jag mig inte det minsta trött, så jag tror jag kryper in i min lilla värld i pysseltummet en stund. TACK för idag bästa du!!!! Tusenkramar! , mia

  SvaraRadera
 4. Så snäll hon är Mia, som delar med sig av idéer och stämplar! Tänk så mycket fint du kan göra nu =)
  Hoppas vi kan pricka in en tur till Mossebo och besöka er loppis, nu har jag iallafall lagt in datumen i min lilla almanacka så att jag inte glömmer. =) Ha en härlig dag och lycka till med pysslandet! Kram Petra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...