Sidor

torsdag 14 juni 2012

Framsteg i trädgården

Vårt nya trädgårdsprojekt har nu börjat ta fart på allvar. Men för att ni ska förstå den stora skillnaden så måste ni ju först få se några före bilder. 


Här är den gällande gången sett från dörren ner mot garageuppfarten. Härliga enebuskar som sett sina bästa dagar. 


 Här är samma härliga gång sett från garageuppfarten. 


Det första vi gjorde var att ta bort alla bedrövliga enebuskar och andra buskiga saker. Kvar blev Krisrkål, kirskål kirskål och några vallmo.


Ett försök att rensa denna gång gjordes förra sommaren men insåg snart att det var ett omöjligt jobb, för hur jag än rensade och rensade så skulle kirskålen alltid hitta tillbaka ändå. 


Så nu har vi börjat gräva ur rejält


Några enorma stenar har vi hittat men de får ligga kvar, som dekoration i kommande installation;)Så här ser det ut just nu men efter helgen så hoppas jag kunna visa bilder på rejäla framsteg. Vi hoppas bara att vädret visar sin fina sida till för det är inte roligt att arbeta i trädgården i regn. 

Nu ska här mysas med barnen och fira första sommarlovsdagen. 

3 kommentarer:

 1. Vill du ha bort kirskålen är en rejäl täckmatta/plast det enda som dödar den.... eller ett jäkla tålamod till rensande... Blir fint vännen min <3

  SvaraRadera
 2. Det kommer bli sååå bra! Jag ser framför mig all sten och rostiga saker och gröna växter .... Hårt möter mjukt i en fantastisk kombination......är så kul att följa händelseförloppet... Och kirskål ... Ta små blad av kursen. Hacka, fräs i riktigt smör och förväll en stund. Krydda upp m sv/ vitpeppar och salt. En aningen muskot och en köttbuljongstärning. Späd m grädde. Småkoka tullen härlig soppa och servera m kokta ägghalvor. Vips har du en fantastiskt nyttig och god och billig soppa! Funkar även m späda brännässlor. Puss!!! Mia.

  SvaraRadera
 3. Åh så spännande min vän. Ska bli kul att följa;)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...