Sidor

fredag 3 juni 2011

Loppisfynd

Igår vad det marknad i Rånnaväg något familjen Axelsson/Karlsson inte kunde missa. En fördel med att vara mammaledig är att man faktiskt är ledig på sådana här dagar. Har annars vart år jobbat på kristihimmelsfärds- dagen. Men i år kunde vi äntligen besöka marknaden hela familjen.  

Innan själva besöket på marknaden hade vi lovat systersonen att stanna till på loppisen som anordnades av hans klass. Självklart ville vi vara med och sponsra med pengar till deras klassresa men några direkta fynd förväntade vi oss inte att finna. 

Men oj fynd blev det visst;)

Denna fotogenlampa fyndades. Så där härligt sliten och faktiskt fungerande det enda vi behöver göra är att byta ut till en ny veke sen kommer den kunna lysa upp i det kommande höstmörkret. 
 Gillade verkligen detaljerna på den, rostiga och allt. 

I förbigående hittades även denna lilla ljusstake. Den är ganska tung men jag tror inte att det är silver, kan inte heller hitta någon stämpel så troligtvis inte silver men vacker ändå.


 Jag har ju som de flesta vet en förkärlek för vissa saker. En av dessa saker är konserveringsburkar, dessa ljuvliga konserveringsburkar i glas men tillhörande glaslock. Här fyndade jag hela 13st i olika former och både från kosta och Limmared. Dessa ska så småningom få vara förvarare åt många vackra ting, för tyvärr blir det inget konserverande i dem då spännena till de alla fattades. Men man kan aldrig få för många vackra burkar att förvara saker i. 


Nu ska här strykas, duschas, lagas lunch och plockas undan lite innan det bär av till födelsedagsfirande av personer tre.

Önskar er alla en ljuvlig kläm-fredag
Annie

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...