Sidor

onsdag 23 oktober 2013

Smart användning av gardinsklämmor

God morgon
För ett tag sedan hade jag lyckan att vinna en utlottning hos Fredericas design via Instagram.

Jag vann en valfri print

Det var svårt att välja för jag har så många favoriter
Men tillslut kunde jag inte motstå 

En fjäril

Print Fredericas Design, hylla av en gammal pall, tavla Design Choices by Annie, lampa: loppisfynd. Böcker: favoriter, Kameran: loppisfynd.


Tycker den passar bra här i rekreationsrummet. 


Som upphängningsanordning valde jag att sätta hönsnät i en ram och sedan fästa upp printen med hjälp av gardinsklämmor. Ni vet sådana klämmor med en plutt på ena sidan (eller krok) eller som i detta fall en rullanordning som man har i en lina och klämmer fast gardinen med. Dessa gardinklämmor är perfekta att ha hemma och går att använda till mycket. Brukar finnas i syavdelningarna på loppis och du får oftast en påse för 20:-. 
Väl investerade pengar. 

Nu önskar jag er en härlig dag, här väntas skapande och frisörbesök. Och kika gärna in på fredericasdesign.se och kolla in hennes ljuvliga skapelser. 

Annie

(Rösta på min blogg som årets gröna inspiratör gör du här








12 kommentarer:

  1. Vacker fjäril, passar perfekt med den svarta ramen! Fiffigt att använda gardinsklämmor att fästa med :)
    Ha en fin dag!
    kram Tini

    SvaraRadera
  2. Hon gör fina grejer!
    Blev så bra med din fina ram och klämmor:) Har en nästan likadan svart ram på min vägg som är helt tom och jag har suttit och filurat över vad jag ska göra med den -nu vet jag!:) Tack för tipset:)
    Gillar din "skrevet" tavla, så häftig!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Verkligen fin vinst! Gillar din ram skarpt. Har några ramar med trasigt glas som jag sparat på och nu vet jag vad de skall användas till! Tack, tack! Har röstat på dig och håller tummarna för att du vinner. Tack för all fina kommentarer. Har lite högt tempo just nu och har svårt att hinna kommentera, men jag läser och uppskattar! Kramar Liza

    SvaraRadera
  4. Va glad jag blir för att du gillar printen :)
    Och jag gillar skarpt inramningen! Du har så många bra idéer.. Det är okey om jag länkar till det här inlägget? Tror fler skulle gilla din idé :)

    Hur är det med dej idag?
    Idag får min sambo vara hemma från jobbet för att vårda både mig och barn. Åkt på en hemsk migrän, men just nu hjälper medicinen lite. Det blir nog sängen snart igen :P

    Kan du se hur det går för dig i tävlingen? Hoppas du vinner :) Du gör ett bra jobb. Det där med värmeljusen hade jag ingen aning om så det fick jag lära mig..

    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart du får länka;) Hoppas din migrän släppt jag vet vilket helvete Mr migrän kan ställa till med men ge han en rejäl spark i röven (från mig med)
      Tävlingen verkar gå bra, den 27 tar de ut tre finalister i varje kategori och sen fortsätter röstningen från den 30-13 och sen får vi veta;)
      Kram på dig

      Radera
  5. Vilken bra upphängning i ramen! Jag som har både ram, hönsnät och gardinklämmor. Det enda kruxet är att det inte finns några lediga väggar.
    Vad jobbigt att man måste ta bort plutten i värmeljusen! Men det var bra att få en förklaring om varför. Så nu ska jag göra så!

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  6. Det var en fiffig upphängning. Jag gillar ju hönsnät. Bra information om värmeljusen, det hade jag ingen aning om. Hoppas du vinner, jag har röstat igen.
    Kram Anki

    SvaraRadera
  7. Ett sånt bra tips det där med hönsnätet, supersnyggt!
    Ha en skön kväll
    //bara anna

    SvaraRadera
  8. Vad fint det blev....härlig svart ram också;))
    Gillar också hönsnät.....
    Kram bia

    SvaraRadera
  9. Vilken tuff inramning till din vinst.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  10. Så fin den blev, din tavla! Fiffigt att använda gardinklämmor, visst är det riktigt roligt att hitta nya användningsområden för loppade ting!
    Jodå, min kruka (konservburk) är så pass stor att jag får plats med en innerkruka också. =) Ofta kan man hitta lite större burkar när man köper soppor och liknande.Och de är verkligen bra att ha till massor av saker!
    Tack för tipset om värmeljusen! Bra att veta, för det går ju åt en hel del ljus nu, så det är ju synd om de inte kan återvinnas.
    Önskar dig en fin dag!
    Kram Petra

    SvaraRadera
  11. Snyggt det blev, coolt med sådana klämmor. Vet inte om jag sett sådana.

    Men nu är jag nyfiken på håret? Blev det kort?

    Ha en mysig torsdag. Kram Malin

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...