Sidor

tisdag 16 juli 2013

Tillskott i familjen.


Nu är det långt mellan inläggen.

 Men medan många har semester så jobbar jag som mest. 
Även fall jag bara jobbar ca 5,5 timmar i snitt varje dag så har jag jobbat varje dag i över en vecka och ska fortsätta att göra så tills lördagen den 27 då jag äntligen är ledig en hel dag. 

Jag måste dock säga att jag stortrivs med att jobba på båda mina jobb. Visst blir det intensivt en tid, men vem vet hur många timmar jag får i september-juni. Jag måste ju passa på och förhoppningsvis har jag ett fast jobb till nästa sommar och kan då ta mig lite ledigt som alla andra istället;) 


Men den lediga tid jag har spenderas med familjen och nu spenderas den mycket med våra två nya familjemedlemmar. 





Emil och Madicken. Emil är den lilla svarta som är i ständig rörelse och Madicken är den lilla grå som är den försiktige av de två. De är syskon och bara 8 veckor gamla och vi har redan blivit förälskade;) 

Nu blir det middag med familjen innan det är dags för fyra timmars jobb. 

Hörs snart igen
Annie

12 kommentarer:

  1. Vilka underbara sötnosar! Förstår att dom är älskvärda. Du har varit på tur såg jag i Smedjebacken, inte så långt från mig. Vi brukar åka förbi Vadstena när vi ska hälsa på släktingar så då ska jag definitivt besöka diversehandeln. Ha en fortsatt skön sommar!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  2. Hihi...va söta små "kissar"....dom skulle vara så där små o gulliga jämt ;)))
    Vi har ju fyra "gamla" katter...det är kul att ha dom, men ibland är det jobbigt också...helst när man ska resa bort!!!
    Ha en bra dag!!
    kram bia

    SvaraRadera
  3. Åå vilka söta! Mysigt med kattungar:) Kram Emma

    SvaraRadera
  4. Det är verkligen inte enkelt det där att inte ha fast jobb. Arbetade i många år extra inom vården och var tvungen att jobba sommar efter sommar eftersom det var då det fanns gott om jobb. Håller tummarna för att du har möjlighet att ha semester nästa år! Ert nytillskott i familjen är verkligen ljuvligt sött. Finns det något ljuvligare än kattungar? Kramar Liza

    SvaraRadera
  5. Men så söta!
    Alltså kattungar kan ju få en att smajla hela dagarna.
    Kanske inte när dom hänger i gardinerna men annars=))

    Håller också tummarna för att jobbsituationen ska lösa sig!
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  6. Åhhh, vilka små sötisar.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  7. Men ååååh! Man vill ju sträcka in handen genom skärmen och klappa!!:) Vi har haft katt en gång (ovant för mig som bara haft hundar) och hon var såå söt - men oj vilken vilding! Slängde och hängde i gardinerna, bets i tårna på nätterna och hängde hunden i svansen! Men det blev "folk" av henne också:) Numera bor buskatten hos P:s föräldrar dock, där har hon en kattkompis och kan gå ut och in som hon vill.

    Jag förstår det där med att jobba, har också varit timvik och jobbat många dagar i sträck! Det är ju lite stressande det där, men som du säger så vet man ju aldrig hur det blir sen så man passar på... Kul att du trivs iaf och jag hoppas att du ska få ditt efterlängtade fasta jobb!! Kramar!

    SvaraRadera
  8. Grattis till tillökningen!:) Vilka godingar! Vad vore livet utan katter!
    Här har vi tre stycken, var av en helsvart liten dam och en stor fettokisse-kille som ser ut lite som eran lilla tjejkatt:)
    Hoppas du har det bra i sommaren!
    Kram

    SvaraRadera
  9. vilka fina små kattisar!!! älskar kattungar.. känns som vi snart måste ha en pysseldag!!! tusenkramar och pussar! mia.

    SvaraRadera
  10. Grattis till de nya familjemedlemmarna, så fantastiskt söta! Kan tänka mig att det hittas på en hel del bus hemma hos er nu? =)
    Men oj så mycket du jobbar, hoppas du får en riktigt härlig dag idag och får vila och göra precis vad du vill med dagen, nu när du får vara ledig.
    Kram Petra

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...