Sidor

lördag 11 maj 2013

En ny-gjord favorit plats

Godkväll ljuvliga bedårande lördag

Idag har jag hängt här nästan hela dagen. 


Den ljuvliga planteringsplatsen som vi fixat iordning och gissa om jag trivs. Efter ett besök hos blomsterhandlaren  så hade jag ju inget annat val än att spendera en massa tid här;)


Nu är nästan alla frön i våra lådor, och blommor har börjat ta plats på uteplatserna. Nu kan faktiskt solen, värmen och våren komma bäst den vill, nu är jag redo. Tyvärr kommer det regna stora delar av nästa vecka men då har jag ju anledning att gödsla (moss) gräsmattan. 

Önskar er en härlig lördagskväll
Annie

12 kommentarer:

  1. Så snygg planteringsbänk!
    Ja, har man handlat blommor så är man ju tvungen...Jag var också tvungen igår. Men jag har inte hunnit så några frön än.

    Ha det bra!
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  2. Vilken fin plats att fixa till sina växter på. Mossa det är ett huvudbry för alla gräsmatteägare. Verkar som ju mer man behandlar och bearbetar mossan. Destomera har man nästa år.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  3. Härlig plats du fixat iordning.
    Blev själv så sugen på att åka till blomsterhandlaren nu, så kanske en sväng dit efter loppisen...............

    Mysig blogg har du.

    Ha en fin dag,
    Anneli

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig plats att få vara på! Förstår att du trivs bra där. Här letas det fortfarande planteringsbord, så fram till dess att det har inhandlats får jag fortsätta sprida ut mig över någon del av gräsmattan när det ska planteras =) Även här får det nog bli en tur till blomsterhandeln för att fylla på med lite nytt utanför dörren.

    Tack för bloggtipset och lycka till med loppandet om du tar dig ut till Boanäs igen =)
    Ha en härlig dag!
    Kram Petra

    SvaraRadera
  5. Vilken plats!
    Mysigt att koppla av där.

    Jag blev lite sur i morse när jag vaknade till regn.
    Jag skulle ju pyssla på balkongen jag=))

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  6. Fin planteringsplats! Ljuvligt när man äntligen kan plantera sommarblommor :)
    Ha en fin dag!
    kram Tini

    SvaraRadera
  7. härligt att stå och plantera fina blommor:) så kul när man ser att allt växer och frodas nu.
    Ha en fin söndag.
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  8. Vad snyggt planteringsbordet var i svart..ska måla om mitt kanske ska måla det så istället ..får väl se.snyggt var det ialla fall
    ha en fortsatt bra dag
    kram Rosa

    SvaraRadera
  9. underbara vår med blommor.. det är något visst med dessa 'uterum' som man kan skapa med lite grönt, lite blommande och en massa härliga stilleben som man bara älskar i utemiljön. Jag ser genast att jag kan tänka mig en kopp te där ute på din lilla täppa och njuta av härliga samtal medans du pillar med lite växter vid det lilla fina planteringsbordet...snart Annie! snart! förresten, vi måste ta en dag och 'gräva' ute i skräphålan och kolla efter fynd!!!! ha en härlig söndagsem. Jag ska ut och sopa granbarr på verandan..tusenkramar, Mia.

    SvaraRadera
  10. Åh så mysigt med en egen hörna. Jag har börjat småplanera min. Sen får vi se om den blir gjord denna eller nästa sommar.
    Men förstår att du trivs bra vid sin plats.
    Ha nu en fortsatt skön söndag. Kram Malin

    SvaraRadera
  11. Förstår att det är där du hänger, vad härligt! Det är så charmigt med dina små pojkar och alla blommor. Min lilla bonuspojk är likadan, älskar blommor och kommer titt som tätt in med små buketter som han ställer så fint på bordet i en liten vas. Han gillar det mer än mina egna tjejer, hihi.
    Kram Anki

    SvaraRadera
  12. Vad härligt:) Jag köpte också ett sånt planteringsbord i vitt, dom är ju så fina! Just nu står det nere i tvättstugan i det tillfälliga köket, men får förhoppningsvis flytta ut i trädgården någon gång i sommar:) Ha en fin dag! Kram Emma

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...