Sidor

söndag 14 oktober 2012

Jag har gjort en tavla

God söndagsmorgon på er. 

Idag är det väldigt mörkt ute, det är väl det enda som jag inte gillar med hösten, mörkret. Men tur att det finns ljus man kan tända. 

Tack än en gång för alla söta kommentarer och ett speciellt tack till er som kom med tips på hur jag skulle få tag på fler krokar. En ny krok har jag redan fått tag på tack vare Linda med bloggen MirEll Design bild kommer när jag fått hem skönheten;) 

Igår var en bra dag;) först en morgonpromenad med några vänner (totalt 8,3kilometer) sen blev det en tur till Borås och där inköptes bland annat en ny dator. Min förra krånglade hela tiden och att öppna en blogg tog evigheter, den hade 4 år på nacken och enligt försäljaren ska jag vara glad att den hållt så länge. Livslängden på en bärbar liten dator är tydligen 2 år;) Så nu hoppas jag på två fridfulla år med den nyinköpta lilla damen. 


Även fredagen var en synnerligt bra dag, på eftermiddagen föll skaparlusten på och en tur till källaren blev det. Meningen var egentligen att jag skulle städa i pysselrummet som är ett rejält kaos, men istället blev det lite skapande. 


 Ramen hade jag målat sedan tidigare och så även limmat på bibelarken men sedan hade det satt stopp, inspirationen hade tagit slut, tills i fredags. Helt plötsligt när jag städade så hamnade några stämplar över ramen och vips så var idén skapad


 Stämplarna togs fram, de stämplades, klipptest och klistrades och resultatet blev denna tavla


Detta blir en tavla som jag behåller för mig själv, men kanske dyker det upp något liknande på Choices by Annie en dag. 

Nu blir det frukost med familjen sen ska här bakas och göras smörgåstårta för till lunch vankas storbesök iform av Mr D.s Syster och dotter som är på besök från Tyskland och imorgon drar jag och systern till det stora gula varuhuset i Ullared;) 

Önskar er alla en härlig söndag

Kram 
Annie

12 kommentarer:

  1. Men vad fin den blev. Kram

    SvaraRadera
  2. Tänk vad slumpen kan göra för inspirationen.
    Så mysig den blev.
    Åh, Ullared. Ska åka dit med en vän nästa månad är tanken. Hoppas du sparar lite åt oss ;)
    Ha nu en riktigt skön Söndag, Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Jättefin tavla . Ha en fin dag. Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Så kul att kunna bidra, kroken kommer göra sig mycket bättre hemma hos dig än på den undanskymda plats i ett uthus där den har hängt väldigt länge.
    Jättesöt tavla med fjärilar, en sån blir man glad av att titta på.
    Lycka till i Ullared, själv åker jag ju som sagt dit på onsdag. Ha en bra söndag! =)

    SvaraRadera
  5. Å vad fin den är Annie, snart måste jag bara komma hem till dig o kolla allt fint ha en bra dag.

    SvaraRadera
  6. Kan bara hålla med de andra...jätte fin tavla.
    Och vad mycket du har hunnit med i helgen, jag var på en promenad i fredags, sen har jag bara småpysslat lite...men jag hann med mycket i veckan i stället.
    Ha en fin söndag!
    Kram kram

    SvaraRadera
  7. Låter som en härlig helg :) Vilken fin tavla, kreativ och orginell. Happy hunting i Ullared imorgon ;) Förresten tack för din kommentar på mitt senaste inlägg. Kändes viktigt att skriva och jag blir så glad över att det finns fler som tänker rätt. Kramar Liza

    SvaraRadera
  8. Jättefin tavla ...skulle jag också behålla själv
    Lycka till med shoppingen i Ullared ...jag ska dit på Torsdag
    ha det bra
    Kram Rosa

    SvaraRadera
  9. Så fin tavla! :) Mysig blogg!

    Roligt att du hittat in till mig och TACK för din gulliga kommentar!

    Önskar dig en fin start på veckan tillbaka!
    Alexandra

    SvaraRadera
  10. Underbara fjärilar!!! En helt fantastisk tavla som säkert hade sålt som smör i solsken!!!! En av de intresserade hade varit jag;)))) tänk att hur jag än vänder och vrider på alla sidor som säljer stämplar, så faller blicken alltid på änglar och fjärilar!!! Jaja, får väl bara erkänna att det är dessa motiv som är vackrast;)) åh vad jag längtar efter dig!!! Våra pysselstunder med kaffe och avbrott av små söta (!!) klåddisar!!!! Lättluncherna och framförallt våra härliga samtal!!!! Gissa om det bubblar inombords !!! Hihihi!!! Men snart Annie!!! Då är det pysseltorsdag !! Och då ska vi ta igen en massa!!!! Har så många idéer att det riktigt svämmar över!!! Ha en riktigt bra och härlig stund m svägerskan i Ullared i dag ;)))) tusenkramar, Mia.

    SvaraRadera
  11. Hej. Vad roligt att du gillade tavlan. Ja nu är det inte långt kvar tills bebis är här..som tur är :-) Ha en fin start på den nya veckan. Kram Titti

    SvaraRadera
  12. Så söt den blev!! Minns när du hade lite ångest över alla stämplar du köpt, men jag har en känsla av att du tycker det var värt den och att du utnyttjat dem väl!:)
    Kram Anna

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...