Sidor

fredag 26 oktober 2012

Att reta upp Arga Snickaren;)

God morgon

I går gjorde jag något som "Arga snickaren" inte hade gillat. Japp jag har börjat i ett nytt rum utan att ha avslutat i hallen något som Arga snickaren bestämt är emot, "avsluta ett projekt innan du påbörjar ett nytt" är ju hans motto Men till mitt försvar så saknar jag viktiga detaljer i hallen som gör att det inte kan bli färdigt och då måste det väl vara ok att gå vidare till nästa projekt, eller? 

De nya rummet som vi nu tagit tag i är de nytapetserade matsalsrummet, har i flera dagar gått och funderat på  hur vi skulle göra i detta rum. Någon form av hylla var ett måste då jag har så fruktansvärt många saker som jag gillar att ha framme;) Men efter att ha funderat ett tag, gått på skattjakt i hemmet så fann jag denna hyllkonstrution nere i källaren. (ja för som ni vet så försöker jag undvika att köpa nytt)


Lite ruff, lite sliten och en lutning åt industri-hållet kanske. Men helt i min stil. Så käre Mr D hade uppgifter när han kom hem från jobbet, men som den snälla kvinna jag är så ringde jag och förvanade honom innan. 

Tanken med denna hylla är att den ska få vara förvaringsplats åt några av mina favoriter och då en av mina favoriter är blå så fick några andra blåa detaljer från köket flyttas hit också. (tror jag)


 Visst är det skönt när man kan flytta saker från rum till rum


 Hyllan längst ner är omöjlig att ställa något värdefullt då lilla F har fingrar som klor och kan inte gå förbi något utan att pilla, så längst ner få några av mina väskor vara placerade. Blir då även en perfekt förvaring. 

Men nu till min absoluta favorit. Den blåa-lampan


Jag köpte den på en loppis i somras för en 10:a och jag blir bara så glad av att titta på den;) 

Idag är det fredag så då ska här städas men tror även att jag fixar iordning hyllan så kanske ni snart får se den i sin helhet. Har även en tanke på en tavelvägg och även där har jag förvanat Mr D;) 

Önskar er nu en fantastisk dag och ska ni ut och köra på vägarna så ta det lugnt, det är halt har jag hört
Annie

6 kommentarer:

  1. Haha, ja, men småprojekt kan man väl börja med ;)
    Kommer bli kanonfint.
    Ja, det där med små fingrar som når mycket börjar vi ju få uppleva nu när hon klättrar på allt och då också når så mycket mer.
    Hoppas ni får en riktigt mysig Fredag, Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Det han inte vet mår han inte dåligt av så vi får väl hoppas att han inte hittar hit! ;)
    Blir kanonfint med den hyllan och som du säger lite industrial chic. Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Den hyllan var ju jätte häftig, enkel o lite industri betonad. Själv är jag på jakt efter trä backar som jag tänkte ha som hyllor...få se om jag hittar några.
    Ha en mysig fredag!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Arga snickaren skulle avsky mig stort=))
    Jag tror på kaoset jag!

    Kommer bli fint det där!

    Ha nu en härlig helg/Kram Hannis

    SvaraRadera
  5. Kommer att bli kanon..
    ha en trevlig helg
    kram Rosa

    SvaraRadera
  6. Mycket klokt att undvika att köpa nytt. Återbruk är nog det smartaste som finns både vad gäller plånbok och miljö. Vad gäller arga snickaren så har han väl i princip rätt men ibland behöver man göra det man vill istället för att göra rätt. Tycker din plan för rummet är mycket intressant. Kramar Liza

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...