Sidor

fredag 25 november 2011

De sista köksbilderna

God dag där ute.

Åh nu var det ett tag sedan ett inlägg kom. Men det tar lite tid att både sköta om Systrarna Karlssons båda bloggar, hinna pyssla och förbereda för den kommande julmarknaden samt fixa och dona hemma. Sen är man ju mamma och sambo med och de prioriteringarna måste ju alltid komma först. 

Men nu kommer bilderna som många av er väntat på;) 

För er som inte minns hur vårt kök såg ut innan vi investerade 1000:- i det kommer här några bilder.


 Själva matlagningsdelen 

 De gräsliga kaklet

 Och det gräsliga ådringsmålade luckorna

Efter en massa massa vit färg så blev det så här i stället...
 Här är bilder utan målade knoppar men ni får föreställa er knopparna vita;)

 Kaklet har blivit vitt istället och vi är riktigt nöjda över resultatet, visst var det ganska svårt och vid en närmare granskning så har det sina skönhetsfläckar men inget man ser på avstånd och allt är ju bättre än hur det såg ut innan

Vi har fått en ny spis och denna var storleken mindre så med en tavellist från Ikea så har vi nu gjort plats för handdukar och grytvantar, ska bara fixa med krokar också. 


Nu har vi ett kök som vi kan leva med de närmsta åren, det har inte kostat oss mycket förutom lite tid och färgfläckar men det har verkligen varit värt det. 

Nu ska här fixas inför advent, och fler inlägg från vårt hem kommer inom kort, ska bara jobba undan lite Systrarna Karlsson jobb först;)

Önskar er alla en härlig fredag
Annie

5 kommentarer:

  1. Det är ju helt fantastiskt vad man kan göra med tusen kronor och eget arbete! Ni har ju fått så fint i köket! Kul att det går att måla även kakel med så fint resultat. Gissar att du trivs riktigt bra hemma i köket nu! Kram Petra

    SvaraRadera
  2. sååå bra det blev! ska bli spännande att se krokar och knoppar o inte minst ditt fantastiska pyntande:))) vi ses på "vår" pysseltisdag..:)))kram till tusen!, Mia.

    SvaraRadera
  3. Å den lilla omvandligen blev bra får nog kopiera för här är kaklet också brunt,men det verkar ju funka med kakel färg?
    Ha de gott!
    Kram Katha

    SvaraRadera
  4. Hej Annie
    blev ju superfint :)
    å missa nu inte...

    S
    A
    T
    U
    R
    D
    A
    Y

    S
    H
    O
    W

    O
    F
    F

    de e kul att vara med :)
    VÄLKOMMEN
    Håkan

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...