Sidor

söndag 27 januari 2013

Att inspireras

Härliga söndag
 godmorgon

Idag är jag så glad över att ni är så många som vill vara med i min utlottning. För tack vare att ni vill vara med där så hittar nya läsare till mig och framför allt jag hittar nya bloggar att inspireras av. 

Igår blev det inget loppisbesök, ibland blir det inte som man tänkt. Men lite sorg i hjärtat hade jag men tack vare en nyfunnen blogg (som hittat hit på grund av er och som lämnat en kommentar på utlottningen) Så räddades min dag av garner och en virknål.


 Bloggen som tände min slocknande mormorsrute låga heter Stickstugan och ni kommer dit om ni klickar här


Den gröna och rosa och mörkblåa garnerna köpte jag på Nille som hade tag tre betala för två. De vita garnet hittade jag bland mina gömmor. Nu går virknålen varm och det är båda avslappnande och roligt. Så tack Stickstugan för inspirationen och tack alla ni som deltar i utlottningen och på det sättet hjälper mig att hitta nya bloggar. 

Ha en fantastisk dag
Annie

7 kommentarer:

 1. Vilket projekt du har startat upp, det blir nog en riktigt fin pläd! Här påbörjades igår en sjal, och visst är det riktigt kul att se hur det man tillverkar växer fram för varje varv =)
  Såg dina fantastiska fjärilstavlor, jag gillar! Kommer de att landa hos CbA för försäljning?
  Önskar dig en underbar söndag!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Å jag önskar så att jag hade tålamod att lära mig virka. Blir ju så himla fint! Har försökt några gånger men jag tappar snart tålamodet. Önskar dig en härlig söndag. Kramar Liza

  SvaraRadera
 3. Så fina, fattar inte att jag ska ha så svårt för att lära mig virka. Fast jag övar ju i och dör sig väldigt dåligt ;)
  Ha en fortsatt mysig söndag. Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Vad fina färger du har satt ihop:))
  Ska det bli ett överkast ?? I så fall tror jag det kommer att bli jätte snyggt ;)
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Kanske skulle ta upp virknålen igen. La undan både virknål och stickor för över ett år sedan när jag åkte på tennisarmbåge.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. hej. nyss hittade jag hit till din blogg. Mormorsrutor kan man inte få nog av.
  ~M~

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...