Sidor

tisdag 6 november 2012

En budgetlös stege

Inrednings pengarna är slut, inte för att jag brukar behöva speciellt mycket då jag gillar att "ta vad man har". Men då det kommer till utomhusinredning så är jag helt "lost" , och där hade jag verkligen behövt köpa mig en färdig idé. 

Men när så inte är fallet när massvis av inredningspengar betalat golv och tapetsering så finns det inga sådana pengar kvar i den fickan och då är det bara att gilla läget. 


 Jag har i alla fall gjort ett försök med min stege, men utan möjligheten att köpa alla dessa växter som planen var så blev det en improvisation. En av krukorna fick fyllas med mossa


Istället för att köpa vackra taklökar så plockade jag helt enkelt upp de lökar som jag hade i trädgården och satte den i denna fina gjutjärnsgryta


Så här blev resultatet. Är inte helt nöjd, tycker det är svårt att inreda när det inte finns några väggar eller tak. Men det duger så länge och vem vet stirrar jag på den tillräckligt länge så kanske jag kommer på vad som är fel. 


Då budgetpengarna är slut och sommarblommorna var i desperat behov att hamna på tippen så var en lösning att plocka in massa lingon och sätta i krukan och om jag ska säga det själv så blev jag ganska nöjd med den krukan. 

Nu önskar jag er en fantastisk tisdag själv ska här mysas med barn på förmiddagen och sedan mysas på jobbet. 

Ta hand om er
Annie

9 kommentarer:

 1. kathas kortmakeri6 november 2012 07:54

  Nöden är uppfinnningarnas moder vet du väl:)
  Fint blir det iallafall.
  Ha de gott!
  Kram Katha

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där.
  Pengar var en av anledningarna till min höstkorg med löv och pinnar på trappen.
  Jag kände inte att jag hade lust att prioritera köpe-blommor.
  Men tycker du har gjort ett grymt bra jobb med "jag tar vad jag har" lösningen. Så cool och snygg.
  Men visst önskar man ibland att man skulle kunna köpa allt man vill, bara kunna gå in i någon butik och välja och vraka ;)
  Hoppas ni får en riktigt mysig Tisdag, Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Om jag hade pengar..... Har också ofta suktat efter att kunna köpa det där färdiga konceptet för då skulle ju livet bli perfekt men istället fått ta det som finns till hands. Många har de gånger varit då man lagt till och plockat bort för att få till den där rätta looken, ibland lyckas man och ibland inte. Jag kan garantera att du kommer få till det precis som du tänkt dig utan några kostsamma färdigheter. Ha en bra dag! Linda

  SvaraRadera
 4. Jamen det är ju just då....som kreativiteten hittar nya vägar som man inte hade hittat annars...Inget större fel på din stege tycker jag...kan se när det är tänt i mörkret. Ett fint tyg kunde kanske få fladdra till där nånstans? Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 5. Härliga kreativitet!
  Blev ju kanonbra!
  Älskar att få dekorera med vad trädgård och natur har att ge, varför slösa pengar på något man kan få gratis.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Naturen har mycket man kan ta till vara på och göra nåt fint av:)
  Det blev ju fint med lingonriset:) Härligt!
  Kram o sköt om dej!
  Bia

  SvaraRadera
 7. Blev ju hur fint som helst med det som naturen bjuder på
  ha en bra kväll
  kram Rosa

  SvaraRadera
 8. Renovering och tapeter slukar en massa pengar, förstår inte egentligen varför tapeter ska behöva vara så fruktansvärd dyrt!? Jag tycker i alla fall att det ser fint ut..å så fiffigt med lingonris, kanonidé!
  Man tager vad man haver och det kan bli lika bra det;-)
  Ha en fin kväll
  kram Anneli

  SvaraRadera
 9. Håller med dig om att utomhusprojekt är svårare än inomhus, men du har gjort väldigt fint! Gillar lingonriset, passade fint i den vackra krukan.
  Den 24:e är det bordsloppis i Sandared, det är där jag ska stå. Här hittar du mer information om du vill boka bord eller bara åka dit =)
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=559431297407023&set=oa.522160771146990&type=1&theater
  Ha en härlig dag!
  Kram Petra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...